Selters banja
Selters banja u Mladenovcu, smeštena na obroncima planine Kosmaj u široko rasprostranjenom šumovitom predelu a blizina Beograda koji je na 50 km.

Kontakt:
Mladenovac, Selters stacionar II, Kralja Petra I 335
Tel: 011 8241 425
Mob: 064/869-04-22; 064/869-04-09
E-mail: seltersbanja.recepcija@gmail.com, seltersbanja.wellness@gmail.com
www.rehabilitacija.com

Vaučeri za odmor u Srbiji: DA

Opis

Selters banja, u Mladenovcu, organizacioni je deo Instituta za rehabilitaciju sa sedištem u Beogradu, Sokobanjska17. Kao najbliže banjsko lečilište prestonici, na nepunih 50km od Beograda poseduje 300 kreveta u mreži zdravstvenih ustanova i pokriva sve oblasti medicinske rehabilitacije ( neurološka, reumatološka, ortopedska i dečja). Osim toga za 200 kreveta imamo dozvolu Ministarstva turizma za bavljenje turističkom i ugostiteljskom delatnošću.
Kao ustanova koja prati smernice SZO o prevenciji zdravlja, sa kadrom i opremom koja ispunjava savremene standarde u lečenju ( 30 lekara specijalista uglavnom i subspecijalista, više od 200 fizioterapeuta i medicinskih sestara) težnja nam je da se razvijamo i u pravcu zdravstvenog turizma.
Cilj je da našim korisnicima, pored stalnog stručnog nadzora lekara i medicinskog osoblja, ponudimo rekreativne sadržaje radi očuvanja zdravlja i sprečavanja nastanka bolesti kao posledice savremenog načina života i stresa koje vode hroničnom umoru, padu imuniteta i razboljevanju.
Imajući u vidu lokalitet banje Selters i klimat koja ima prostirući se na padinama planine Kosmaj, blizina Bukulje i planine Venčac, obilje čistog vazduha i izuzetna svojsta lekovite mineralne Selters vode i blata, zdravstveni turizam postaje neizostavan deo u procesu razvoju Selters banje.
Dva objekta, stacionar I i stacionar II (hotelski deo), prostiru se na 16 ha površine čitavog banjskog kompleksa.
Vođeni željom da našim korisnicima pružimo što bolju uslugu kroz sadržaje i prirodna bogatstva u cilju prevencije zdravlja, primenjujemo visoke standarde smeštaja, medicinskih i komercijalnih usluga, tako da boravak u Selters banji bude pravi udah zdravlja: savremeno opremljen wellness centar sa bazenom sa toplom vodom, kade sa podvodnom masažom i mineralne kupke u lekovitoj Selters vodi, lekovito Selters blato, sauna, slana soba, ručne masaže, spoljašnji bazen (30m x 16m) koji prati i dečji bazen, moderno opremljen po najnovijim standardima sa pratećim objektom sa svlačionicama i toaletima, rekreativni sadržaji koji ispunjavaju kompleks Selters banje-staze zdravlja (2 km), sportski i dečji tereni i igrališta, teretana na otvorenom, okruženi i ušuškani u prirodnoj lepoti i šumi bogatoj četinarima, parkovima i cvetnim alejama.
Pored svih prirodnih bisera zdravlja, Selters banja poseduje i savremeno opremljen dijagnostički centar u službi prevencije i ranog otkrića oboljenja za koje smo kao ustanova indikovani, sa stručnim medicinskim timom na čelu sa lekarima specijalista i subspecijalista: DEXA, EMNG, shockwave, infiltracije leka, rendgen, laboratorija a uskoro i hiperbarična komora.
Kroz strategiju razvoja zdravstvnog turizma države Srbije Selters banja zauzima značajno mesto. Zato smo sebi postavili visoke ciljeve koje korak po korak ostvarujemo.
Bogatsvo mineralne vode Selters je naš brend na kojem je čitav ovaj kompleks iznikao sredinom 70-tih godina prošlog veka. Ali iako relativno mlada banja, uz ovu mineralnu vodu i peloid, 50 godina unazad pratimo najsavremenije standarde prevencije i lečenja sa ciljem da budemo prepoznati kao prirodno lečilište visokog kvaliteta i ostanemo visoko rangirani u regionu.

 

Sadržaj

 • Tip objekta Stacionar II
 • Ležajeva – 500
 • Tuš, WC u sobi – da
 • TV u sobi – da
 • Internet – da
 • Restoran – da
 • Mogućnost ishrane – da
 • Parking – da
 • Poslovna sala – da
 • Bazen – da
 • Sauna – da
 • Sportski program – da
 • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Mladenovac, Selters stacionar II, Kralja Petra I 335
Tel: 011 8241 425
Mob: 064/869-04-22; 064/869-04-09
E-mail: seltersbanja.recepcija@gmail.com, seltersbanja.wellness@gmail.com
www.rehabilitacija.com

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju: