Zlatibor

Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Portal www.MojaSrbija.rs je najposećeniji portal u sferi domaćeg turizma u Srbiji. Tokom prethodne godine zabeležili smo skoro 10.000.000 pregleda. Većinu posetilaca portala, preko 80%, činili su građani koji su zainteresovani za odmor u Srbiji. Najviše njih dolazi preko Google pretraživača.
Veliki procenat zahteva za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, stiže upravo preko našeg portala www.MojaSrbija.rs.

Paket „Moja Srbija 2024“ obuhvata:

– – – Ponuda za pravna lica – – –

Oglašavanje za period do 31. decembra 2024. godine iznosi:

 • 12.000,00 din + 20% pdv za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
 • 18.000,00 din + 20% pdv za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
 • 24.000,00 din + 20% pdv za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.

Dobro došli!

Oglašavanje za fizička lica, koja su članovi Kluba „Moja Srbija“, je besplatno.

Za uputstvo za učlanjenje u Klub „Moja Srbija“ kliknite OVDE.

AKCIJA: Nudimo vam besplatan web sajt

Izvršite uplatu paketa „Moja Srbija 2024“, a mi ćemo obezbediti za vas besplatnu izradu web sajta i besplatan web hosting do kraja 2024. godine.

Ukoliko se bavite turizmom, web sajt je osnova za vaše predstavljanje na internetu. Društvene mreže dolaze i prolaze, nekada su jedne popularnije, nekada druge, ali mesto sa koga će pretraživači uvek moći da nadju podatke o vašoj ponudi jeste web sajt. Javite nam se i obezbedićemo za vas besplatnu izradu web prezentacije i besplatan web hosting do kraja 2024. godine*.

*Ponuda ne obuhvata zakup imena sajta (domen), koji mora biti direktno odobren i zakupljen od strane vlasnika. Naravno, pomoći ćemo vam tokom izbora imena i zakupa domena.

Uputstvo za oglašivače koji do sada nisu bili naši korisnici: Da bismo formirali vaš paket potrebno je da nam pošaljete popunjen FORMULAR i do 12 fotografija svog objekta i okoline, kao i da izvršite uplatu po odgovarajućoj ponudi.

UPUTSTVO ZA UPLATU I SLANJE MATERIJALA:

 • Ako ste pravno lice, ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/moja-srbija-2024-10b.pdf.
 • Ako ste pravno lice, ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/moja-srbija-2024-50b.pdf.
 • Ako ste pravno lice, ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/moja-srbija-2024-preko50b.pdf.
 • Formular, koji je potrebno da popunite, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/formular-moja-srbija-2024.docx.
 • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
 • Uz formular nam obavezno dostavite i najmanje jednu fotografiju koju ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 800x600px.
 • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Ukoliko ste već koristili paket Moja Srbija 2023 dovoljno je da izvršite odgovarajuću uplatu i da nas o tome obavestite mejlom.

Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da su gotovo svi ugostitelji koji su se predstavili na našem portalu tokom ove godine u značajnoj meri popunili svoje smeštajne kapacitete.

Očekujemo da će se i u narednom periodu nastaviti trend porasta broja građana koji planiraju da provedu deo svog odmora u Srbiji. Zato vas pozivamo da nam se što pre priključite i predstavite svoj ugostiteljski objekat, kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate.

Uplatu oglasnog prostora možete izvršiti na osnovu ponuda navedenih u gornjem tekstu, a informaciju o uplati pošaljite nam na e-mail: office@MojaSrbija.rs. Ipak, ukoliko vam je potreban predračun koji će glasiti direktno na vašu firmu, pošaljite nam zahtev za predračun: Za slanje zahteva kliknite OVDE.

Uputstvo za fizička lica koja žele da postanu članovi Kluba „Moja Srbija“:

Članarina za period do 31. decembra 2024. godine iznosi:

 • 12.000,00 din za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
 • 18.000,00 din za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
 • 24.000,00 din za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.
 • Ponudu po kojoj možete uplatiti članarinu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/clanarina-moja-srbija-2024-10b.pdf.
 • Ponudu po kojoj možete uplatiti članarinu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/clanarina-moja-srbija-2024-50b.pdf.
 • Ponudu po kojoj možete uplatiti članarinu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/clanarina-moja-srbija-2024-preko50b.pdf.
 • Formular, koji je potrebno da popunite, ukoliko želite da Vaš objekat bude predstavljen, možete preuzeti na linku: MojaSrbija.rs/formular-moja-srbija-2024.docx.
 • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
 • Uz formular nam obavezno dostavite i najmanje jednu fotografiju koju ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 800x600px.
 • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Ukoliko ste već bili članovi Kluba Moja Srbija tokom 2023. godine, dovoljno je da izvršite odgovarajuću uplatu i da nas o tome obavestite mejlom.

Zahtev za predračun:

Smeštajni kapacitet*