Banja Koviljača Kraljevski park
Аpartmani „KRALJEVSKI PARK“ Banja Koviljača se nalaze na samom obodu najlepšeg banjskog parka u Srbiji na oko 30m od Specijalne bolnice za rehabilitaciju i Wellness Centara Kovilje.

Kontakt:
Tel: 015 818-481 ► Klikni i pozovi
Mob: 064 8568 267 ► Klikni i pozovi
Mob: 064 8568 266 ► Klikni i pozovi
E-mail: banjakoviljaca.smestaj@gmail.com

Vaučeri za odmor u Srbiji: DA

Opis

Аpartmani „KRALJEVSKI PARK“ Banja Koviljača se nalaze na samom obodu najlepšeg banjskog parka u Srbiji na oko 30m od Specijalne bolnice za rehabilitaciju i Wellness Centara Kovilje. Apartmani su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni sa jednom ili vise soba. Svi apartmani poseduje opremljenu kuhinju, terasu, kupatilo, klima uredjaj, LCD televizor, besplatan wi fi i ostale potrebne stvari kao što su peškiri, zamenska posteljina, pegla,fen i sredstva za higijenu. Parking prostor za vaš automobil je obezbedjen.

Apartmani rade u okviru Turist biroa u Banji Koviljači koji osim pružanja usluge smeštaja, pruža i usluge platnog prometa uplate svih vrsta računa, menjačkih poslova, western uniona i prodaje autobuskih karata za medjugradske linije.

Veliko kulturno-istorijsko nasledje sa turističkim potencijalima našeg kraja učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

Tokom boravka možete posetiti Tršić, rodno mesto prvog reformatora srpskog jezika i pisma Vuka Stefanovića Karadžića, Manastir Tronošu najstariji i najznamenitiji manastir Nemanjića, planinu Gučevo i spomen kosturnicu srpskim i austrougarskim ratnicima izginulim u Prvom svetskom ratu, i reku Drinu kao prirodnu granicu između Srbije i Bosne i Hercegovine sa svojim kupalištima. Omor će vam ulepšati i druge turističke destinacije našega kraja, etno sela, izletišta, sportsko rekreativni kompleski i adrenalinski sportovi.

 

Sadržaj

  • Tip objekta – Apartmani
  • Ležajeva – 9
  • Apartmana – 4
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Internet – da
  • Parking – da
  • Bankomat u blizini – da
  • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Tel: 015 818-481 ► Klikni i pozovi
Mob: 064 8568 267 ► Klikni i pozovi
Mob: 064 8568 266 ► Klikni i pozovi
E-mail: banjakoviljaca.smestaj@gmail.com

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju: