Youth Stars za Belgrade Youth Fest

Youth Stars za Belgrade Youth Fest

Kancelarija za mlade Grada Beograda i Udruženje „Srbija je ZED – Zworld” pozivaju mlade da se prijave na audiciju za YOUTH STARS i dobiju šansu da nastupaju na BELGRADE YOUTH FESTU.

Najveća i jedinstvena manifestacija YOUTH FEST, namenjena mladima u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i udruženja „Srbija je ZED – Zworld”, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih biće održana 11. i 12. avgusta 2023, na Kalemegdanu. Ulaz na koncerte i svi festivalski programi biće besplatni.

,,YOUTH FEST je manifestacija edukativno-zabavnog karaktera i naša želja je da pored svih programa pružimo podršku i mladim talentima. Zato pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina koji vole da pevaju i misle da to rade dobro, da se prijave na konkurs za YouthStars putem online formulara na instagramu @srbijajezed_zworld, audicija je 1.7. u Dečjem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u 11 časova. Najbolji će imati priliku da nastupe na velikoj bini Belgrade Youth Festa zajedno sa nekim od naših najvećih zvezda. Do tada će produkcija sa njima predano raditi na izboru pesama, pevanju, interpretaciji, koreografiji, odabiru kostima” – izjavio je Nikola Lazić, ispred Youth Festa.

YOUTH FEST će biti održan na Donjem gradu na Kalemegdanu, a sadržaj će biti podeljen na zone, YOUTH STAGE – bina na kojoj će nastupati neke od naših najvećih muzičkih zvezda i YOUTH VILLAGE – edukativno zabavni program podeljen u 10 tematskih zona osmišljenih u skladu sa Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije. Tematske zone biće: EKO, IT, MEĐUGENERACIJSKA, KULTURA I TRADICIJA, SPORT. ZDRAVLJE, BEZBEDNOST, ZABAVA, CHILL, MLADI I TURIZAM.