vrnjackabanja01Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i tradicionalno vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Nalazi se u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Vrnjačka Banja ima veoma dugu lečilišnu tradiciju. Šira oblast pretstavlja najbogatije i najzanimljivije turističko područije Srbije. To je područje gde se na svakom koraku srednji vek susreće sa modernim tokovima.

Preko cele godine, posebno u mesecima letnje turističke sezone, Vrnjačka Banja svojim posetiocima nudi izuzetno bogat, sadržajan i raznovrstan kulturno – zabavni program. Brojni sportsko – rekreativni objekti i tereni pružaju vrlo povoljne uslove za rekreaciju i pogodni su za pripreme vrhunskih sportskih ekipa.

Manastir Ljubostinja se nalazi u blizini Trstenika i 9 km severoistočno od Vrnjačke Banje. Smešten je u dolini male planinske reke (Ljubostinjska reka). To je zadužbina kneginje Milice. Posvećen je Uspenju presvete Bogorodice. U Ljubostinji su sahranjene kneginja Milica, žena kneza Lazara i monahinja Jefimija, koje su se posle Kosovske bitke ovde zamonašile sa drugim udovicama srpskih vlastelina izginulih u bojevima na Marici i Kosovu polju.

Manastir Sv. Petka je posvećen Svetoj Paraskevi i nalazi se na obroncima Gledićkih planina pored sela Stubal kod Kraljeva na udaljenosti od 7 km od Vrnjačke Banje.

Prvi dan – Vrnjačka Banja – dolazak i smeštanje u hotel „Breza“ (ulazak u hotel posle 12h). Ručak 12ºº – 14ºº (na bazi švedskog stola). Kupanje u bazenu ili šetnja Vrnjačkim parkom, obilazak japanskog vrta, vožnja fijakerom, turističkim vozićem, obilazak termomineralnih izvora, mosta ljubavi, Zavičajnog muzeja. Povratak u hotel i večera 17³º – 19³º (na bazi švedskog stola). Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi dan – Vrnjačka Banja – Ljubostinja – Sv. Petka – Vrnjačka Banja – doručak 07ºº – 10 ºº (na bazi švedskog stola) i napuštanje hotela do 11h. Fakultativni izlet do manastira Ljubostinja i Sv. Petka klimatizovanim mini busom (opciono lunch paket). Povratak u Vrnjačku Banju do 15³º.

 

Cena vikend aranžmana po osobi u eurima

(plaćanje u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate)

TERMIN HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA 1/2 F soba DOPLATA ZA 1/1F sobu
20.07.-20.08. BREZA 1 PA 29 eura 5,5 eura

 

U cenu aranžmana je uračunato: smeštaj u hotelu “Breza” *** u 1/2F ili 1/1F sobi po izboru na bazi punog pansiona doručak, ručak, večera ( na bazi švedskog stola ), karta za bazen.

U cenu aranžmana nije uračunato: fakultativni izlet do manastira Ljubostinja i Sv. Petka klimatizovanim mini busom 4 eura po osobi u trajanju od 3 sata, lunch paket za vreme trajanja izleta 4 eura po osobi, BTO 1,15 eura po osobi, individualni troškovi putnika.

Hotel BREZA *** je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. BREZA je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat – u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima, topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, Novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste i mnogobrojnu decu.

Kontakt: 011/ 36-26-535
vutara@open.telekom.rs
prodaja.breza@mod.gov.rs

Foto: www.vrnjackabanja.co.rs


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]