Moj izbor 2016Prvi potrošači u Maxi supermarketima glasali za Moj izbor 2016

Do sada je preko 15.000 ljudi uključeno u akciju Moj izbor 2016, a prvih 500 potrošača je u Maxi supermarketima glasalo za svoje omiljene domaće proizvode i brendove.

I ove godine smo dobili veliku pomoć od kompanije Delhaize Serbia (Delez Srbija), koja nam je omogućila anketiranje u Maxi supermarketima i obezbedila poklone za sve anketirane potrošače. Ukusni Premia proizvodi su privukli veliki broj kupaca da uzmu učešće u anketi Moj izbor 2016.

Hvala kompaniji Delez Srbija što nam pomaže da promovišemo domaću proizvodnju i naše domaće proizvode!

Listu svih domaćih proizvoda i brendova koji su se plasirali u finale takmičenja za priznanje potrošača Srbije Moj izbor 2016 možete pogledati na linku www.MojaSrbija.rs/wp/moj-izbor-2016-finalna-lista.

U konkurenciji se ove godine našlo 565 domaćih proizvoda i brendova. Nakon prvog kruga glasanja u finale se plasiralo 120 brendova, a samo njih 12, za koje potrošači kažu da su najbolji, dobiće priznanje „Moj izbor 2016“.

Finalno istraživanje se vrši na reprezentativnom uzorku od 2.000 kupaca F2F metodom, na nivou cele Srbije. Na osnovu analize istraživanja, proizvodi koji u svojoj kategoriji budu imali najviše glasova, postaće dobitnici priznanja „Moj izbor 2016“.

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]