The ProdigyThe Prodigy: EXIT je nešto posebno, očekujte noć za pamćenje!

Liam Howlett, idejni tvorac, muzička i pokretačka sila iza najuticajnijeg electro-punk sastava svih vremena benda The Prodigy, u ekskluzivnom intervjuu uoči dolaska na Petrovaradinsku tvrđavu sledećeg četvrtka, 6. jula, otkriva zašto je upravo EXIT njihov omiljeni festival i obećava nastup za pamćenje.

The Prodigy @ EXIT: To će biti istorijski trenutak!

Ćao ekipa, sjajno je razgovarati sa vama! Kako ste?

Yo, Liam H ovde, sve je odlično kod nas. Drago nam je što se vraćamo onome što najbolje radimo – pravimo buku za narod!

Kakav nastup na Sea Star festivalu, oduvali ste nas! Kako napreduje turneja?

Sea Star je bio epski, to je jedan od prvih nastupa koji smo imali na ovoj turneji, sve nam je bolje i bolje na svakom festivalu na kom sviramo!

Izjavio si da je EXIT vaš omiljeni festival, možeš li ga opisati u tri reči?

Divlje, divlje, divlje!

Imajući u vidu posebnu vezu između The Prodigy-a i Exita, svi osećaju da će ovaj nastup biti istorijski. Delite li ovaj osećaj?

Zaista imamo posebnu vezu sa Exitom i ljudima tamo, volimo da sviramo na ovom festivalu, volimo ljude i podršku koju nam pružaju. Uvek kažemo da je EXIT nešto drugačije od drugih festivala, uvek je poseban… Dolazimo da unesemo maksimalni haos i ništa manje! Biće to noć za pamćenje!

Hvala, vidimo se u četvrtak, 6. jula!

Hvala vama na pozivu, ne možemo da dočekamo da ponovo sviramo na Exitu! Vidimo se tamo! Liam H & The Prodigy!

Ulaznice za EXIT festival dostupne su na festivalskom sajtu, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online. Festivalske ulaznice moguće je naći po ceni od 7.990 dinara, jednodnevne ulaznice za četvrtak u prodaji su po ceni od 3.390 dinara, za petak i subotu mogu se kupiti po ceni od 3.690 dinara, a za nedelju po ceni od 2.990 dinara.

Foto: EXIT Promo