Srbija je neXt inspiracija

Next sokovi
Inspirisan Srbijom i njenim voćnim blagom, neXt je kreirao tri nova ukusa: malinu, krušku i crveno grožđe i svaki priča svoju priču o jednom od krajeva Srbije. Avantura započinje sa severa gde vojvođanski vinogradi čuvaju najsočnije crveno grožđe, u Zapadnoj Srbiji rastu najmirisnije crvene maline, a putovanje se završava na istoku i jugu zemlje gde cveta i zri medna kruška

Next sokovi
Crveno grožđe nosi sa sobom vojvođansku ravnicu, zvuk tamburica i sitan beli vez ručno rađenih laloških košulja. neXt crveno grožđe će vas svojim ukusom pozvati da sami pronađete svoj omiljeni vojvođanski kutak i inspirisati da ne stanete samo tu, na severu, već i da se spustite nešto južnije gde vas čeka neXt malina. Ona će vam još sa pakovanja otkriti tajnu liciderskog srca, tipičnog motiva sa nekadašnjih vašara Zapadne Srbije gde se i uzgajaju čuvene domaće maline.

Odjednom ćete poželeti da se zaputite i otkrijete neistražene predele ovog dela zemlje. Oslušnite priče starih malinara i divite se njihovoj predanosti i tradiciji koju brižljivo čuvaju. Dok se budete upoznavali sa još jednim prefinjenim neXt ukusom-kruške, vratićete se u detinjstvo, osetiti temperamentnu Jugoistočnu Srbiju i svu energiju njenih ljudi i predela.

Next sokovi
Zaplešite na čuvenom pirotskom ćilimu, udahnite duh lekovitih planina i visoravni na kojima se žute stabla domaćih krušaka, zrelih i spremnih da postanu deo novog neXta. Sva tri nova ukusa probudiće ne samo vaša čula već i želju da vas Srbija inspiriše, baš kao što je inspirisala i neXt. Srbija inspiriše neXt, a neXt vas pokreće da svakog dana po malo otkrivate predele, regije, tradiciju, ukuse koji su vam na domak ruke.

Osetite neXt inspiraciju koja vas vodi na jedno ukusno putovanje kroz Srbiju, koja raste među zabačenim pejzažima naše zemlje i čeka da bude otkrivena. Opustite se i uživajte u onome što vas okružuje, istražite prirodu iz sopstvenog dvorišta, neka neXt voće pokreće svaki vaš dan.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *