Prvi Internacionalni Fitness festival u Vranju

Fitnes festival

Izazovi sebe – izađi i treniraj!

Prvi Internacionalni Fitness festival održaće se u nedelju, 22. oktobra u Vranju, pod pokroviteljstvom Grada Vranja i Turističke organizacije grada Vranja.

Fitness festival je jedinstvena rekreativno – edukativna manifestacija koja okuplja sve zainteresovane ljubitelje fitnesa i promoviše zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih starosnih kategorija.

Ceo događaj je osmišljen u duhu unapređenja kvaliteta života. Ovaj festival ljubiteljima fitnesa pruža priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Marko Nikolić, kreator prvog srpskog fitnes brenda „freestyle power“, zajedno sa vrhunskim prezenterima garantuje da će se o ovom događaju još dugo pričati.

Pored Marka Nikolića, za kvalitetan trening zaduženi su i najbolji evropski fitnes prezenteri: Sanja Kocić, Marija Andrijašević i Marina Knezović.

Fitnes festival će biti održan 22.oktobra u centru grada, u šetačkoj zoni. Početak treninga je zakazan za 12 časova.

Svi koji žele da vežbaju, da se bliže upoznaju i oprobaju u različitim vrstama treniranja mogu besplatno da se pridruže ovom spektaklu. Vežbači koji sa prezenterima urade sve treninge dobijaju simbolične poklone.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *