Moja Srbija

Pozorište dvorište

Pozorište dvorište Božidarac

Predstava „Zašto i kako ubiti muža?” u Božidarcu

Otvaranje nove pozorišne scene u dvorištu Božidarca počeće komedijom i poznatom predstavom „Zašto i kako ubiti muža?” u subotu, 5. septembra sa početkom u 21č.

„Pozorište dvorište Božidarac” je nastalo u saradnji između pozorišta Prizor i Božidarca sa idejom da ponudi kvalitetne komedije tokom poslednjeg letnjeg meseca Vračarcima, ali svim Beograđanima.

Predstava je besplatna za posetioci i karte se mogu preuzeti svakim radnim danom od ponedeljka do petka od 10 do 14č. u Božidarcu, Radoslava Grujića br. 3, na Informacijama. Maksimalno po posetiocu su dve karte. Tekst i režija Rade Vukotić. Glumci: Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović.

Predstave će se izvoditi svake subote i to „Cicijevi uspomenar”, „Sponzoruša” i „Komedija zabune” na kraju septembra. Prilikom realizacije programa biće poštovane sve epidemiološke mere, od ograničenog broja publike, preko dezinfekcije ruku svim posetiocima, razmakom između sedišta i druge. Karte za sve predstave će publika moći da preuzme u nedelji pre izvođenja.