Palić – apartman i soba „Palićki cvet“

Palicki cvet

Palić – apartman i soba „Palićki cvet“

Apartman i soba Palićki cvet se nalaze na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju.

Kontakt:
Vikend naselje broj 221
24413 Palić
tel: 060/3542-142, 063/1960-077, 064/4455-864
e-mail: palicki.cvet@gmail.com

Opis

Apartman i soba „Palićki cvet“
Apartman i soba „Palićki cvet“ se nalaze u turističkoj zoni Palića, na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu.

Leti gosti uživaju sunčajući se na peščanoj plaži i kupajući u jezeru, a takođe i u akva parku i velnes centru* tokom cele godine, a Palićki Veliki park i obala jezera stvoreni su za duge relaksirajuće šetnje.

Apartman tipa „studio“, razvrstan je u kategoriju dve zvezdice (**), raspolaže sa 3 ležaja i to jedan francuski krevet i dva singl kreveta (1/4-za smeštaj četiri osobe).
Apartman ima poseban ulaz, terasu, kuhinju, sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, TV, klimu i TA grejanje.

Soba sa ukupno 4 (četiri) individualna ležaja, razvrstana je u kategoriju dve zvezdice (**), raspolaže sa 3 ležaja i to jedan francuski krevet i dva singl kreveta (1/4-za smeštaj četiri osobe).
Soba ima poseban ulaz, kuhinju, sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, TV i klimu i grejanje sa mermernim radijatorima.

Gostima je obezbedjen besplatan parking, wireless internet (po zahtevu), ima mogućnosti za pravljenje roštilja, kuvanje kotlića u dvorištu, a po želji gosta postoji mogućnost pecanja u neposrednoj blizini na jezeru.

U neposrednoj blizini na peščanoj plaži pored jezera nalazi se i „Avantura park“, a duž istočne obale Palićkog jezera nalaze se sportsko-rekreativni sadržaji (park fizičke kulture i rekonstruisani sportski tereni /za odbojku na pesku, košarku, fudbal, itd./).

Neposredna blizina grada Subotice upotpunjuje boravak na Paliću, a brojne vinarije, salaši i restorani su tu za ljubitelje dobre hrane i vina.

Svim gostima pre nego što dođu na Palić – Suboticu, preporučujemo sajtove: palic.rs i visitsubotica.rs, zvaničnu prezentaciju ponude turističke organizacije grada Subotice, koja je uvek aktuelna i omogućuje da na najbolji način isplanirate boravak na turističkoj destinaciji.

U apartmanu i sobi se može boraviti sa vaučerima za odmor u R.Srbiji koje izdaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija R.Srbije u 2021. godini.

Apartman i soba se nalaze na listi ugostiteljskih objekata/ugostitelja u kojima se može izvršiti rezervacija radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja.

Adresa:
Vikend naselje broj 221
24413 Palić

Upite za smeštaj slati na:

meil: palicki.cvet@gmail.com

kontakt telefoni: 060/3542-142
064/4455-864
063/1960-077

——
* Završetak radova i otvaranje novoizgradjenog akva parka i velnes centra je planirano za predstojeću turističku sezonu.

Sadržaj

 • Tip objekta – Apartman i soba
 • Ležajeva – 8
 • Tuš, WC u sobi – da
 • TV u sobi – da
 • Internet – da
 • Parking – da
 • Bankomat u blizini – da
 • Vaučeri – da

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Vikend naselje broj 221
24413 Palić
tel: 060/3542-142, 063/1960-077, 064/4455-864
e-mail: palicki.cvet@gmail.com

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

   6 comments

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *