Održana prezentacija Beograda u Moskvi

Prezentacija Beograda

Održana prezentacija Beograda u Moskvi

Turistička organizacija Beograda je predstavila turističku ponudu u Rusiji održanom prezentacijom na Međunarodnom sajmu turizma LEISURE u Moskvi.

Zamenik direktora Turističke organizacije Beograda, Slobodan Unković, tokom prezentacije aktuelne turističke ponude Beograda akcentovao je značaj kulturno-istorijskih veza između naše dve zemlje i bogato nasleđe, kao i poznate atrakcije u našem gradu.

Prema podacima Sekretarijata za upravu / sektor statistike Grada Beograda, gosti iz Rusije su u stalnom porastu. Od početka godine ostvaren je porast od 37% u broju ostvarenih noćenja u našoj prestonici u odnosu na isti period prošle godine. Broj ruskih turista u julu mesecu je bio za 27% veći, a ostvarena noćenja za 33% u odnosu na jul prošle godine, što potvrđuje značaj poslovnih aktivnosti na ovom turističkom tržištu.

Promocija Beograda na tržištu Rusije nastavlja se u Sankt Peterburgu, na posebnom promotivnom događaju u hotelu CROWNE PLAZA-LIGOVSKI gde će predstavnici turističke privrede i Sankt Peterburga imati prilike da se bliže upoznaju sa aktuelnom turističkom ponudom Beograda i Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *