Održan Ravangrad wine fest

Ravangrad Wine Fest

Održan Ravangrad wine fest

Turistička organizacija grada Sombora upriličila je u subotu, 4. decembra, dvanaesti po redu „Ravangrad wine fest”, festival vina i hrane. Preko 50 izlagača iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, vinarija, udruženja i institucija, predstavilo se posetiocima ovogodišnjeg festivala.

Tokom trajanja „Ravangrad wine festa”, koji se ove godine održao na otvorenom, u centru grada, posetioci su mogli da uživaju i u pratećem programu koji je uključivao kulturno-umetnički muzički deo, promocije i prezentacije.

Svojim nastupom posetioce i izlagače su oduševili: „Đuvegije”, „Duo kum”, „Gitaratr plus” i „The Hat matters”.

U okviru pratećeg programa, firma ATP Irrigation d.o.o. je održala polučasovnu promociju na temu „Protivgradna zaštita, protivgradne mreže koje štite vinograde od grada, insekata, ptica, mraza”, a u 16 časova posetioci i proizvođači prisustvovali su radionici „U tom Somboru”, mr Mirjane Maksimović, predsednice udruženja „Žene i vino”.

U 17 časova je organizovano predavanje somelijera i enologa dipl. ing. voćarstva i vinogradarstva Ljubice Radan sa temom „Kako se čitaju vinske etikete”.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Sombor, a prijatelji manifestacije: Dom učenika srednjih škola Sombor, Srednja ekonomska škola Sombor, Srednja poljoprivredno-prehrambena škola Sombor, JKP „Prostor” Sombor, JKP „Parking servis” Sombor, JKP „Energana” Sombor, JKP „Vodokanal” Sombor, JKP „Zelenilo” Sombor, gradska biblioteka „Karlo Bijelicki”, Narodno pozorište Sombor, Poljoprivredna stručna služba Sombor, Naš salaš Sombor, cvećara „Hederica” Sombor.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.