NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT 22. decembra u Srpskom narodnom pozorištu!

MYRTILL MICHELLER

NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT 22. decembra u Srpskom narodnom pozorištu!

Muzička omladina Novog Sada najavljuje
Nedelja, 22. decembar 2019, 20h, Srpsko narodno pozorište, Novi Sad

Za kraj godine uvek se trudimo da našim sugrađanima priredimo drugačije, atraktivnije koncerte, a u skladu sa svečanom atmosferom novogodišnjih praznika. Zbog programa nešto popularnijeg tipa, što nikako ne umanjuje njihov kvalitet, i duge tradicije, naši novogodišnji gala koncerti uvek privlače veliki broj posetilaca i omiljeni su kod publike.

I ovaj put najavljujemo nešto posebno:
MYRTILL MICHELLER & VOJVOĐANSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR
LA VIE EN ROSE – Novogodišnji gala koncert
Dirigent: DŽIJAN EMIN
Veče francuskih šansona

Nedelja, 22. decembar 2019, 20h, Srpsko narodno pozorište, Novi Sad

*Ulaznice od danas u prodaji na blagajni Srpskog narodnog pozorišta (Pozorišni trg 1, tel. 021/520-091), radnim danima od 10h i subotom od 14h, do početka predstava i on line na: https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/index
Cene karata: 2.000,00 dinara parter i 1.600,00 dinara balkon
Članovi Muzičke omladine Novog Sada s obnovljenom članarinom za 2019. godinu imaju popust 20% na redovne cene ulaznica.

***
Višestruko nagrađivana džez pevačica iz Mađarske, koja peva podjednako savršeno na više jezika – Mirtil Miheler će se prvi put predstaviti našoj publici izvođenjem mahom francuskih šansona, gde su neizostavne i pesme čuvene Edit Pjaf La vie en rose, L’hymne a l’amour, Milord, Non, je ne regrette rien, Padam, Padam i mnoge druge. Nezaboravne melodije slušaćemo u specijalnim aranžmanima u izvođenju Mirtil i Vojvođanskog simfonijskog orkestra, koje je napravio ugledni makedonski umetnik Džijan Emin, koji će i dirigovati koncertom.
Više o izvođačima na: http://www.muzickaomladina.org/?event=la-vie-en-rose-novogodisnji-gala-koncert&event_date=2019-12-22

Novogodišnji gala koncert deo je ciklusa Božićno-novogodišnji koncerti u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *