Novosadsko muzičko leto

Na Novosadskom muzičkom letu igranka „Dancing Queen”

Na Novosadskom muzičkom letu ove godine biće organizovana i igranka, i to uz muziku jednog od najslavnijih bendova na svetu svih vremena koju znaju i vole pripadnici svih generacija

ABBA REAL TRIBUTE BAND – IGRANKA „Dancing Queen”

Petak, 30. jun, dvorište OTP banke (Trg slobode 5), 21č.

Abba Real Tribute Band rasprodaje svoje koncerte širom Hrvatske, Slovenije, Italije… vrsnim izvođenjem, upečatljivim scenskim nastupom i fantastičnom energijom. Originalno izvođenje večnih i nezaboravnih hitova, autentični kostimi u kojima nastupaju članovi Abba Real Tribute Band-a i uigrana koreografija, daju poseban i autentičan štimung svim njihovim nastupima.

Iskoristite zato priliku za jedan kvalitetan koncert, ali i nezaboravno đuskanje! Da, obujte nešto udobno za ples, jer uz muziku ABBE, uz melodije poput Dancing Queen, Take a Chance on Me, Money, Money, Money, Gimme! Gimme! Gimme! i mnoge druge, pa još u takvom izvođenju, stolice Vam neće biti potrebne.

Ulaznice za igranku su u prodaji na biletarnici Gigs Tix-a (Kralja Aleksandra 12 – Tržni centar „Pariski magazin”) radnim danima i subotom od 9č. do 19.30č, kao i on-line na linku:

https://new.gigstix.com/event/abba-real-tribute-band-novi-sad-30-jun-2023/

Cena karte: 1.000 dinara.