Mini Gitarijada u Vranju

Mini Gitarijada u Vranju

Mini Gitarijada ovog petka u Vranju

Muzički festival Mini Gitarijada, kvalifikaciono takmičenje za učešće na Zaječarskoj gitarijadi, održaće se u petak, 02. juna, na sportskom centru u Vranju.

Manifestaciju će otvoriti grupa iz Užica „Hadži prodane duše“, kao prošlogodišnji pobednik Zaječarske gitarijade. Zatim sledi takmičarski deo demo bendova i koncert „Nevernih beba“, a nakon toga proglašenje pobednika.

Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće se podnose isključivo elektronskim putem na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.org

Bendovi će nastupati na Mini Gitarijadama (20 gradova u Srbiji i regionu), a pobednici će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 29. i 30. juna. Finale će se održati 01. jula 2017. godine.

U okviru vranjske Mini Gitarijade biće održan i moto skup na terenima Sportskog centra. U 18:30 kreće defile motociklista ulicama grada, uz kratko zadržavanje ispred zgrade pošte. Start i cilj defilea biće Sportski centar Vranje, kao središte dešavanja. Programski muzički deo počinje u 20 časova.

Organizatori: Grad Vranje, Udruženje Gitarijada Fest i Turistička organizacija grada Vranja.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.