LALA earthland u Mošorinu

Lala

LALA earthland u Mošorinu

Repriza LALA earthland festivala će se održati u Mošorinu u sedištu KFZ-a, 29-30. avgusta i 5-6. septembra

Cilj LALA earthland festivala je da, kroz brojne radionice, performanse i predstave, deci u malim sredinama ponudi zdrave i kvalitetne događaje, a deci iz gradova i stručnim licima koja rade sa decom približi mogućnosti rada sa prirodnim materijalima i u urbanim sredinama. Ipak, zbog svega što je LALA earthland festival preživeo, on je umnogome promenio koncept i sada je otvoren za svu decu i sve odrasle koji neguju decu u sebi.

Radionice su vodili i vodiće ih razni umetnici i majstori koji su prošli kroz obuke i radionice, odnosno koji su želeli da svoj dosadašnji rad povežu sa materijalom zemljom i iskoriste festival kao mesto za eksperiment i kreativnu razmenu.

Nakon uspešno realizovanog LALA earthland festivala, stigla je podrška Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, pa će LALA earthland imati i reprizu. Ipak, prilagođavajući se situaciji, dnevno će biti samo 3 radionice sa po 5-7 učesnika koje se održavaju 8:30-11:30, 12:00-15:00 i 15:30-18:30. Sve radionice su besplatne za decu, za odrasle su 1500 dinara (ili besplatne), a prijave putem formulara su obavezne.

Pogledajte program Lala earthland festivala na linku: https://zemljanarhitektura.com/?p=14315#more-14315

Izvor: Centar zemljane arhitektureОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.