Kolja proslavlja rođendan koncertom u Nišu

Nikola Pejaković Kolja

Kolja proslavlja rođendan koncertom u Nišu

Muzičar Nikola Pejaković Kolja održaće koncert u četvrtak, 16. septembra (20.00), u niškoj Banovini, u dvorištu Univerziteta i tom prilikom sa svojom vernom publikom proslaviti 55. rođendan. Sa njim će na pozornici biti gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sebastijan Kerekeš, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Kolja je u video-poruci na „Fejsbuku” tim povodom rekao:

„Odavno ne slavim svoje rođendane, ali, ovaj ću da proslavim sa vama koji dođete 16. septembra u dvorište Univerziteta Banovina u Nišu. Znači, 16. septembar, 55. rođendan.”

Multimedijalni umetnik u Nišu nastavlja seriju nastupa u Srbiji, započetu 25. juna na kragujevačkom Arsenal festu. Usledili su Zemun, Novi Sad, Smederevo, Vrnjačka Banja, Čačak… Ulaznice za koncert u Banovini mogu da se kupe na prodajnim mestima Tickets.rs, kao i u Irish Pubu i CD Soundu. Cena karte je 1.000 dinara, a na dan koncerta ulaznice će koštati 1.200 dinara.

Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom „Mama, nemoj plakati” (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim „Kolja” (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom „Grobovlasnici” (2013) i odlično prihvaćenim „4 Prsta” (2018), sa koga su se izdvojile „Može malo sutra”, „Ala je lep ovaj svet”, „Svaku noć je isti mrak” i „Život je san”. Veliku popularnost zadobila je numera „Meksikanac”, objavljena 2020. godine. Uskoro će, u izdanju Long Play-a, biti objavljen njegov novi singl.

Foto: Nebojša BabićОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.