IX Ravangrad Wine Fest

Ravangrad wine fest

Međunarodni festival vina i hrane ovog vikenda u Somboru

Ovogodišnji Međuarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“, deveti po redu, održaće se u subotu, 2. decembra u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru.

Festival vina i hrane u Somboru jedinstvena je manifestacija ove vrste na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije, a svake godine prisustvuje mu oko 2000 posetilaca.

Prema rečima organizatora, na IX Međunarodnom festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ očekuje se preko 70 izlagača: proizvođača vina, rakije, hrane, kao i ugostiteljskih objekata i turističkih organizacija iz Srbije i zemalja okruženja. Ugostitelji će imati mogućnost da umesto celodnovnog izlagačkog prostora izvrše jednočasovnu/dvočasovnu promociju na štandu za nekomercijalne promocije.

Tokom trajanja festivala, posetioci će moći da uživaju u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, ali i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, stručna predavanja, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća.

Uz ulaznicu od 300 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu i katalog izlagača.

Radno vreme Festivala: od 12h – 21h.

Pozivamo Vas da svojim učešćem obogatite IX „Ravangrad Wine Fest“ – iskoristite mogućnost promocije Vašeg brenda ili kao posetilac uživajte u degustaciji dobrog vina i hrane uz prateći muzički program, promocije, prezentacije i stručna predavanja.

Organizator Ravangrad Wine Festa: Turistička organizacija grada Sombora.

PROGRAM:
12:00 Početak rada festivala
14:00 – 21:00 Zabavno muzički program: Muzički sastav „Kumovi“; Tamburaški sastav „Kulturica“
17:00 Pozdravna reč predstavnika Gradske uprave Grada Sombora
21:00 Zatvaranje festivala

PREDAVANJA:
15:00 Tehnička škola sa domom učenika Apatin, predavanje: „Finger food“ – Hrana u jednom zalogaju
16:00 Poljoprivredni fakultet Novi Sad, predavanje: Savremeni trendovi na tržištu vina, prof.dr Branislav Vlahović

Foto: Flickr

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *