Interaktivni panel TOB-a na rekonstruisanom Savskom trgu

Interaktivni panel TOB-a na rekonstruisanom Savskom trgu

Na upravo rekonstruisanom Savskom trgu, koji sa novim spomenikom Stefanu Nemanji i renoviranom železničkom stanicom čini novu ambijentalnu celinu u centru Beograda, Turistička organizacija Beograda je postavila interaktivni panel na kom će budući gosti naše prestonice moći da se informišu o turističkoj ponudi grada.

„Savski trg trenutno predstavlja najvažniju ambijentalnu celinu Beograda, koja se sastoji od novog spomenika Stefanu Nemanji, renovirane železničke stanice pretvorene u muzej koji je ujedno i spomenik arhitekture iz 19. veka, a koja se nastavlja na Savsku promenadu i Beograd na vodi. U pitanju je nova ambijentana celina nastala u doba korone, što je čini jedinstvenom, a postavljanje interaktivnog panela ima cilj da pruži sve potrebne informacije novim i budućim turistima u Beogradu”, izjavio je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.

Interaktivni panel TOB sadrži informacije o ukupnoj turističkoj ponudi Beograda, na srpskom i engleskom jeziku, kao i brojne opcije za lakše snalaženje domaćih i stranih turista u našem gradu.