Evropska škola debate

Evropska škola debateOtvoren konkurs za srednjoškolce i studente „Evropska škola debate“

Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisuju konkurs za petu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Konkurs je namenjen srednjoškolcima i studentima, koji se mogu prijaviti do 14. oktobra isključivo putem online formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/sHsYPD.

Tročlani žiri sastavljen od debatnih trenera odlučivaće o kandidatima koji će biti izabrani da učestvuju na Evropskoj školi debate na osnovu odgovora iz upitnika. Molimo sve zainteresovane da popune sva polja u upitniku i u odgovorima pokažu svoju motivaciju za učešće. Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Izabrani kandidati će od kraja oktobra do decembra 2018. godine pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji, javnom nastupu i Evropskoj uniji.

Tri grupe polaznika, u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pohađaće ukupno 5 radionica, subotom od 12 do 15 časova, a predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji i inostranstvu.

Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *