E-PLAY objavio novi spot sa glumcem Draganom MićanovićemE-PLAY objavio novi spot sa glumcem Draganom Mićanovićem

E-play je danas pustio u etar novi singl pod nazivom „Nije da nije”, koji najavljuje početak rada na šestom po redu studijskom albumu. U spotu glavnu ulogu tumači naš poznati glumac Dragan Mićanović.

Singl pod nazivom „Nije da nije” predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže, jednu „R’N’R ljubavnu baladu”. Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sedeo Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i iza sebe video ostvarenja „Sloboda”, „Pristanište”, „Šamarčina”, obradu Katarine II „Aut” i duet sa Bajagom „Hotel Jugoslavija”. Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio-produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pesma „Sloboda” u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot od emisije Bunt sa RTS-a. Ovoga puta predlog i telefonski poziv je usledio ka glumcu Draganu Mićanovicu, koji je to sa oduševljenjem prihvatio.

„Dragan je toliko fin i voli umetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obzira što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspeo da uklopi i naše snimanje spota i da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku”, izjavila je Maja Cvetković basistkinja i pevačica sastava E-play.

Nakon veoma uspešnog koncertnog leta i velikog broja festivalskih nastupa, bend E-play ovim singlom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan u Zappa Bazi 2. novembra, a publika će moći da ih vidi uskoro i na drugim mestima – 20.10. u Nišu, 27.10. u Kraljevu, 03.11. u Valjevu, 11.11. u Užicu, 16.12. u Smederevskoj Palanci….

https://youtu.be/SaUayfty4fk