Delez Srbija – Pomažemo da imaju i oni koji nemaju

Maxi da imaji

Delez Srbija – Pomažemo da imaju i oni koji nemaju

Projekat donacije hrane „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“, koji je prošle godine pokrenula kompanija Delez Srbija u saradnji sa Bankom hrane, zvanično je ušao u drugu fazu svoje realizacije.

Nakon Beograda od januara 2016, projekat je proširen na 31 grad u Srbiji i humanitarne organizacije koje su uključene u projekat sada uzimaju sveže voće i povrće na kraju svakog dana iz 130 Maxi i Tempo prodavnica. Na ovaj način se svakodnevno obezbeđuje obrok za oko 6.000 ljudi koji su u nepovoljnom finansijskom i socijalnom statusu.

Projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“ podrazumeva svakodnevnu donaciju voća i povrća druge klase iz objekata Delez Srbije i njihovu distribuciju posredstvom humanitarnih organizacija uključenih u projekat, najsiromašnijim pojedincima i porodicama u Srbiji.

Delez Srbija je zajedno sa Bankom hrane na ovaj način pokrenula prve korake u cilju pomoći rešavanju problema siromaštva i gladi efikasnom korišćenju viškova hrane čime postaje deo evropske tradicije doniranja.

————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *