Dani dečje knjige

Dani dečje knjige u Kreativnom centru

Svetski dan dečje knjige obeležava se širom sveta svakog 2. aprila. Na taj dan 1805. godine rođen je Hans Kristijan Andersen, čuveni danski pisac za decu i tvorac Male sirene, Ružnog Pačeta i drugih čuvenih bajki.

Tim povodom u Kreativnom centru se organizuju Dani dečje knjige. U okviru ove akcije od 2. do 12. aprila izdanja tog izdavača moći ćete da kupite s popustom od 25% (popust se ne odnosi na predškolske radne listove, udžbenike, radne sveske i dodatne materijale za osnovnu školu).

Za sve one koji u tom periodu naruče knjige preko sajta www.kreativnicentar.rs dostava je besplatna i važi za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

U drugom delu meseca, čitaoce očekuju i dve odlične vikend-akcije (od 16. do 20. aprila i od 23. do 27. aprila) u okviru kojih će cene osam odabranih knjiga biti snižene za 50%.

Sve akcije važe na sajtu www.kreativnicentar.rs i u knjižarama:

TC Eurocentar, Makedonska 30, Beograd

– Uroša Martinovića 12 (ulaz iz Omladinskih brigada), Novi Beograd

– Sinđelićev trg 19, Niš

Poslednjeg dana aprila rođendan je Svenu Nurdkvistu, popularnom švedskom piscu i ilustratoru i autoru knjiga iz serijala o Petsonu i Findusu. Tim povodom svim ljubiteljima ovog simpatičnog dvojca Kreativni centar je pripremio jedno iznenađenje.

Za sve one koji se raduju proleću stiže još jedno iznenađenje – prolećnu pozadinu u formatima za računar i telefon možete preuzeti sa sledećih linkova:

Preuzmi potadinu za telefon

Preuzmi pozadinu za računar