Dan zaljubljenih uz Mileta Kekina u Zappa baziDan zaljubljenih uz Mileta Kekina u Zappa bazi

Legendarni Mile Kekin i njegov trio nastupiće na Dan zaljubljenih, 14. februara (21.00), u beogradskoj Zappa bazi, u organizaciji agencije Long Play. Čuveni roker vratiće se u Srbiju samo dva meseca posle izuzetno uspešnih skorašnjih koncerata u Smederevskoj Palanci, Zemunu, Novom Sadu i Kikindi. 

Najavljujući nastup u Zappa bazi, dugogodišnji frontmen Hladnog piva objašnjava: 

Mile Kekin trio je poluakustični sastav s kojim izvodim pesme iz svih perioda mog autorskog rada. Publika će imati priliku da čuje numere Piva, kao i neke s mojih samostalnih izdanja, ali i kompozicije koje će se tek naći na mom nadolazećem albumu. 

Uz Mileta, na bini će biti Mark Mrakovčić (akustična gitara, perkusije) i Danko Krznarić (klavijature, električna gitara). 

Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi s manje decibela, zabavim publiku. Želim da to učinim ne samo svirkom, već i pogledom iza kulisa njima poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne, recimo, Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu, a ne za malog.

Kad smo već kod Male

Na koncertu će moći da se kupi i istoimena slikovnica, ali i vinil i CD mog prethodnog albuma ‘Kuća bez krova’. Veselim se nastupu kao i druženju za šankom posle svirke.

Svirka u Zappa bazi biće poslednja prilika da uživate uz Mile Kekin trio u toj formaciji, pred objavljivanje albuma u martu. 

Uslediće, zatim, koncerti sa celim, šestočlanim bendom s kojim ću izvoditi kombinaciju najvećih hitova Hladnog piva i mojih solo pesama, najavljuje Kekin. 

Ulaznice za koncert Mile Kekin trija 14. februara 2023, u Zappa bazi, koštaju u pretprodaji 1.500 dinara, a na dan nastupa cena će biti 1.800 dinara.