Друга пролећна „Цветна пијаца”

cvetna pijacaДруга пролећна Цветна пијаца ће се одржавати 25. и 26. априла, од 8.00 до 20.00 часовау организацијиПокретагорана Новог Сада. Ово је већ једанаеста година како Покрет горана Новог Сада организује Цветне пијацеса циљем да сви Новосађани/ке и посетиоци Новог Сада на једном месту пронађу све што им је потребно за уређење њихових вртова, балкона и домова.

Овог пута, Цветна пијаца ће имати две изложбене целине – изложбу цвећа и садница и изложбу меда и здравствено-безбедне хране.

На другој овогодишњој Цветној пијаци своје производе ће грађанима и посетиоцима Новог Сада представити око 80 произвођача цвећа и садница и 15 произвођача меда и здравствно-безбедне хране из органске пољопривреде.

И ове године ћемо се потрудити да грађани и грађанке на једном месту по повољним ценама нађу велики избор цвећа, садница и опреме за хортукултуру, као и здраве хране, меда и понеки украс који ће красити домове посетилаца цветних пијаца.

Наредну  Цветну пијацу” планирамо да организујемо 09. и 10. маја 2014. године.

Позивамо све грађане и медије да посетедругу пролећну„Цветну пијацу и пронађу нешто за себе и своје најмилије и уреде своје баште и балконе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *