Banca Intesa Moj IzborDobitnik priznanja “Moj izbor” za podršku lokalnoj zajednici je Banca Intesa

Kao i u ranijem periodu, Bаnkа Intesа je i u prethodnih 12 meseci nаstаvilа sа ulаgаnjimа usmerenim nа rаzvoj lokаlne zаjednice i to kroz kontinuirаnu finаnаsijsku podršku rаzličitim lokаlnim inicijаtivаmа poput Ljubičevskih konjičkih igаrа, Mokrаnjčevih dаnа, Dаnа Zorаnа Rаdmilovićа, Festivаlа kulture mlаdih Knjаževаc, Smederevske jeseni, Vukovog sаborа itd. Pružаnа je kontinuirаnа podrškа i drugim kulturnim i sportskim mаnifestаcijаmа, brojnim zdrаvstvenim, socijаlnim i obrаzovnim ustаnovаmа, kаo i neprofitnim i humаnitаrnim orgаnizаcijаmа sа teritorije cele zemlje.

Banca Intesa je vodeća banka na domaćem tržištu koja svoje poslovne uspehe ostvaruje na društveno odgovoran način, uz konstantnu brigu o lokalnoj zajednici, zadovoljstvu klijenata i zaposlenih, ali i nastojanje da u minimalnoj meri utiče negativno na životnu sredinu.

Briga o zajednici, u Banca Intesa se ogleda u strateškom pristupu identifikovanju njenih potreba, izboru oblasti u kojima će delovati, kao i određivanju konkretnih mehanizama reagovanja. Tokom 2015. godine Banka je pružila podršku zajednici realizovanjem volonterskih aktivnosti u okviru šireg programa korporativnog volonterstva, „Intesa od srca“, koje su uključile uređenje domova za stare u četiri grada u Srbiji, učešće u volonterskoj akciji „Nas Beograd 2015“, doniranje novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja i mališanima sa smetnjama u razvoju, kao i edukaciju više ciljnih grupa u delu finansija, bankarstva i menadžmenta. Pored toga, Banca Intesa je putem direktnih davanja pomogla rad više zdravstvenih, socijalnih i obrazovnih ustanova, ali i neprofitnih i humanitarnih organizacija.

U 2015. godini Banka za razvoj lokalne zajednice izdvojila oko 23 miliona dinara, dok su zaposleni u Banca Intesa uložili 3.400 volonterskih sati.

Više informacija o priznanju „Moj izbor“ i ovogodišnjim dobitnicima možete pronaći na sajtu:
www.MojIzbor.rs

————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]