Edo Maajka i Jam Display u Somboru

Edo Maajka

Somborsko leto za mlade 12. avgusta

Povodom Međunarodnog dana mladih, u Somboru će 12. avgusta biti organizovana manifestacija „Somborsko leto za mlade“.

Manifestacija će po sedmi put početi „Muzikom na točkovima“ – sa pokretne bine ulicama grada dobro raspoloženje širiće somborski drum and bass trojac United Noise.

Somborsko leto će se u večernjim časovima preseliti u Cafe de Sol, gde će nastupiti Edo Maajka, jedan od najpopularnijih repera sa ex Yu prostora i zvezda ovogodišnje manifestacije, a pored njega somborskoj publici predstaviće se i nekoliko lokalnih izvođača. Za dobar rok zvuk pobrinuće se takođe lokalni sastav Jam Display, a za žurku do ranih jutarnjih sati pomenuti DnB trojac United Noise.

„Muzika na točkovima“ počeće u 18:45 u Parku heroja – plato ispred Županije Sombor, a koncert u Cafe de Solu zakzan je za 21:30.

Organizatori ovogodišnjeg Somborskog leta za mlade su Somborski omladinski Boom i Somborski edukativni centar, u saradnji i pod pokroviteljstvom Grada Sombora, Turističke organizacije Grada Sombora i Kulturnog centra „Laza Kostić”. Dodatnu podršku manifestaciji pružaju Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, JKP „Energana”, JKP „Zelenilo”, Motel i restoran Andrić, i Inicijativa za razvoj i saradnju (IDC Srbija).

Ulaz slobodan.

Foto: Wikimedia


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

Moj izbor 2018 - Potrošači biraju najbolje! JOŠ SAMO 5 DANA traje prvi krug glasanja! #MojIzbor2018 #MojaSrbija mojasrbija.rs/wp/moj-izbor-2… via @MojaSrbija_rs

Otprilike pre 1 dana odМоја Србија 🇷🇸's Twitter preko Twitter Web Client

Ostavite komentar: