Uzakrota Travel SamitUzakrota Travel Samit

Petak, 15. septembar, 09-17 časova, Hotel Crowne Plaza Belgrade, Exhibition Hall

Jedan od najvažnijih događaja u oblasti turizma Uzakrota Travel Samit (Uzakrota Travel Summit), posle Londona, Njujorka, Bakua, Berlina, Dablina i Istanbula još jednom dolazi u Beograd i biće održan 15. septembra, u hotelu Crowne Plaza Belgrade, gde će okupiti najznačajnije profesionalce u oblasti turizma iz celog sveta.

Turistička organizacija Beograda ima zadovoljstvo da je četvrti put zaredom suorganizator i domaćin međunarodne konferencije Uzakrota Travel Samit, koja će se baviti aktuelnim temama na globalnom planu i biće mesto poslovnih susreta predstavnika destinacija, turističkih agencija, aviokompanija, organizatora putovanja, hotelske industrije, kao i startapa, investitora i tehnoloških kompaniija u oblasti turizma.

„Kako steći poverenje gostiju kroz segmentirani marketing”, „Budućnost masovnog turizma”, „Uspostavljanje dugoročne strategije Balkana” i „Jačanje otpornosti u sektoru turizma” neke su od tema kojima će se baviti ovogodišnja konferencija, a učesnici će imati prilike za B2B sastanke i razmenu kontakata i iskustava.

Od osnivanja 2010. godine, Konferencija je postala prepoznatljiv brend koji okuplja neka od najvažnijih predstavnika industrije turizma na globalnom planu i nedavno je proglašena za jedan od 10 najuticajnijih turističkih događaja u svetu.