Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Odmor u Srbiji Moja Srbija

Moja Srbija – Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Pozivamo vas da predstavite svoj ugostiteljski objekat posetiocima portala www.MojaSrbija.rs i čitaocima časopisa „Moja Srbija“.
Portal www.MojaSrbija.rs je jedan od najposećenijih portala u sferi domaćeg turizma u Srbiji. Ove godine zabeležićemo oko 2.000.000 pregleda. Većinu posetilaca portala, preko 70%, čine građani koji su zainteresovani za odmor u Srbiji. Najviše njih dolazi preko Google pretraživača.
Veliki deo zahteva za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, stiže upravo preko našeg portala www.MojaSrbija.rs.

Postanite član Kluba „Moja Srbija“

Članstvom u Klubu „Moja Srbija“ dobijate:

Članarina za period od 1. januara do 31. decembra 2020. godine iznosi:

  • 10.000,00 za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
  • 15.000,00 za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
  • 20.000,00 za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.

Uputstvo za nove članove: Da bismo formirali vaš paket potrebno je da nam pošaljete popunjen FORMULAR i do 12 fotografija svog objekta i okoline, kao i da izvršite uplatu članarine po odgovarajućoj ponudi.

  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2020-10.pdf.
  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2020-50.pdf.
  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2020-preko50.pdf.
  • Formular, koji je potrebno da popunite, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/podaci-ms.doc.
  • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
  • Uz formular nam obavezno dostavite i najmanje jednu fotografiju koju ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 640x480px.
  • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Vaučeri za odmor u Srbiji u 2019. godini potrošeni su brže nego ikada do sada. Već 18. aprila rezervisano je svih 120.000 vaučera. Do tog datuma, putem našeg portala upućeno je preko 30.000 upita. Očekujemo da će naredne godine građani još ranije krenuti sa rezervacijom smeštaja, da bi uspeli da obezbede svoju subvenciju na vreme. Zato vas pozivamo da nam se što pre priključite i predstavite svoj ugostiteljski objekat, kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate.

Uplatu članarine možete izvršiti na osnovu predračuna navedenih u prethodnom tekstu, a informaciju o uplati pošaljite nam na e-mail: office@MojaSrbija.rs. Ipak, ukoliko vam je potreban predračun koji će glasiti direktno na vašu firmu (ili turističku organizaciju, opštinu…), pošaljite nam:

Zahtev za predračun za članarinu:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *