Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Odmor u Srbiji Moja Srbija

Moja Srbija – Predstavite svoj ugostiteljski objekat uz 20% popusta

Pozivamo vas da predstavite svoj ugostiteljski objekat posetiocima portala www.MojaSrbija.rs i čitaocima časopisa „Moja Srbija“.

Portal www.MojaSrbija.rs je najposećeniji portal u sferi domaćeg turizma u Srbiji. Tokom 2020. godine zabeležili smo blizu 10.000.000 pregleda. Većinu posetilaca portala, preko 70%, čine građani koji su zainteresovani za odmor u Srbiji. Najviše njih dolazi preko Google pretraživača.
Veliki procenat zahteva za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, stiže upravo preko našeg portala www.MojaSrbija.rs.

Postanite član Kluba „Moja Srbija“

Članstvom u Klubu „Moja Srbija“ dobijate:

Članarina za period do 31. decembra 2021. godine iznosi svega:

 • 10.000,00 8.000 din za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
 • 15.000,00 12.000 din za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
 • 20.000,00 16.000 din za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.

Uputstvo za nove članove: Da bismo formirali vaš paket potrebno je da nam pošaljete popunjen FORMULAR i do 12 fotografija svog objekta i okoline, kao i da izvršite uplatu članarine po odgovarajućoj ponudi.

UPUTSTVO ZA UPLATU I SLANJE MATERIJALA:

 • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-10-maj.pdf.
 • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-50-maj.pdf.
 • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-preko50-maj.pdf.
 • Formular, koji je potrebno da popunite, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/podaci-ms.doc.
 • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
 • Uz formular nam obavezno dostavite i najmanje jednu fotografiju koju ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 640x480px.
 • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Ukoliko ste već koristili paket Moja Srbija 2020 dovoljno je da izvršite odgovarajuću uplatu i da nas o tome obavestite mejlom.

Prva kvota od 100.000 vaučeri za odmor u Srbiji u 2021. godini potrošena je već početkom februara. Dodatnih 20.000 vaučera rezervisano je za samo dva sata.

Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da su gotovo svi članovi Kluba Moja Srbija tokom prethodne godine u potpunosti popunili svoje smeštajne kapacitete.

Očekujemo da će se i naredne godine nastaviti trend porasta broja građana koji planiraju da provedu deo svog odmora u Srbiji. Zato vas pozivamo da nam se što pre priključite i predstavite svoj ugostiteljski objekat, kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate.

Uplatu članarine možete izvršiti na osnovu predračuna navedenih u prethodnom tekstu, a informaciju o uplati pošaljite nam na e-mail: office@MojaSrbija.rs. Ipak, ukoliko vam je potreban predračun koji će glasiti direktno na vašu firmu (ili turističku organizaciju, opštinu…), pošaljite nam:

Zahtev za predračun za članarinu:

  3 comments

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *