Akcija 25% popusta – Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Odmor u Srbiji Moja Srbija

Moja Srbija – Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Iskoristite septembarsku akciju – 25% popusta za ranu uplatu

Pozivamo vas da predstavite svoj ugostiteljski objekat posetiocima portala www.MojaSrbija.rs i čitaocima časopisa „Moja Srbija“.
Portal www.MojaSrbija.rs je najposećeniji portala u sferi domaćeg turizma u Srbiji. Ove godine, samo tokom prvih osam meseci, zabeležili smo blizu 7.000.000 pregleda. Većinu posetilaca portala, preko 70%, čine građani koji su zainteresovani za odmor u Srbiji. Najviše njih dolazi preko Google pretraživača.
U Srbiji, veliki procenat zahteva za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, stiže upravo preko našeg portala www.MojaSrbija.rs.

Postanite član Kluba „Moja Srbija“

Članstvom u Klubu „Moja Srbija“ dobijate:

Članarina za period od 1. januara do 31. decembra 2021. godine, sa uračunatim septembarskim popustom od 25% za ranu uplatu, iznosi svega:

  • 10.000,00 7.500,00 din za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
  • 15.000,00 11.250,00 din za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
  • 20.000,00 15.000,00 din za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.

I to nije sve. Za sve nove korisnike, koji iskoriste septembarski popust, obezbedili smo i dodatna tri meseca besplatnog predstavljanja na portalu, od 1. oktobra do 31. decembra 2020. godine.

Akcijski iznosi važe za uplate izvršene do 20. septembra 2020. godine.

Uputstvo za nove članove: Da bismo formirali vaš paket potrebno je da nam pošaljete popunjen FORMULAR i do 12 fotografija svog objekta i okoline, kao i da izvršite uplatu članarine po odgovarajućoj ponudi.

UPUTSTVO ZA UPLATU I SLANJE MATERIJALA:

  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-10-sep.pdf.
  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-50-sep.pdf.
  • Ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2021-preko50-sep.pdf.
  • Formular, koji je potrebno da popunite, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/podaci-ms.doc.
  • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
  • Uz formular nam obavezno dostavite i najmanje jednu fotografiju koju ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 640x480px.
  • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Ukoliko ste već koristili paket Moja Srbija 2020 dovoljno je da izvršite odgovarajuću uplatu i da nas o tome obavestite mejlom.

Prva kvota od 100.000 vaučeri za odmor u Srbiji u 2020. godini potrošena je već početkom februara. Dodatnih 60.000 vaučera rezervisano je za samo dva dana. Nakon izbijanja epidemije koronavirusa građani su preuzeli još oko 150.000 vaučera.
Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da su članovi Kluba Moja Srbija tokom ove godine u potpunosti popunili svoje smeštajne kapacitete.

Očekujemo da će se i naredne godine nastaviti trend porasta broja građana koji planiraju da provedu deo svog odmora u Srbiji. Zato vas pozivamo da nam se što pre priključite i predstavite svoj ugostiteljski objekat, kako bismo zajedno postigli još bolje rezultate.

Uplatu članarine možete izvršiti na osnovu predračuna navedenih u prethodnom tekstu, a informaciju o uplati pošaljite nam na e-mail: office@MojaSrbija.rs. Ipak, ukoliko vam je potreban predračun koji će glasiti direktno na vašu firmu (ili turističku organizaciju, opštinu…), pošaljite nam:

Zahtev za predračun za članarinu:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *