Smeštaj u Srbiji

Odmor u Srbiji

Ako ste mislili da je turistički boravak u Srbiji dosadan i da nema šta da se poseti, želimo da vas demantujemo. Nudimo vam uputstvo kako da sami organizujete zanimljiv odmor na raznim destinacijama u našoj zemlji. Za svaki aranžman potrebna vam je samo dobra volja i nepun rezervoar goriva.
Budite sigurni, biće to odmor za pamćenje.

Za informacije o tome ko može dobiti vaučere za odmor, kako dobiti vaučer, kao i predloge gde i kako da organizujete odmor u Srbiji uz vaučere, KLIKNITE NA OVAJ LINK.

Za opuštanje

Za odmor i putovanja po Srbiji nije potrebno puno novca, već samo volja da se čovek pokrene. Dnevni troškovi boravka u većini naših turističkih mesta jedva da su malo veći od troškova svakodnevnog života pojedinca, a okrepljujući efekat ovako provedenog vremena u potpunosti ispunjava funkciju odmora.

Planiranje odmora u Srbiji je manje zahtevno od planiranja odmora u inostranstvu. Tome treba dodati da jednodnevni izleti u okolinu grada ne zahtevaju poseban plan, već samo izdvojeno vreme. Ovakvi prigradski izleti ne koštaju mnogo – troškovi uključuju samo cenu lokalnog prevoza ili par litara goriva, a garantuju nam obnavljanje energije, zdravlja, optimizma i osećanja ispunjenosti u svakodnevnom životu.

I za dobro zdravlje

Uobičajeni životni stil kojim živimo u gradskoj sredini nosi mnoge zdravstvene rizike. Tokom radne nedelje izloženi smo pritisku i stresu. Kretanje je ograničeno na javni ili lični prevoz, a veliki deo dana provodimo sedeći. Takav životni ritam ima ozbiljne posledice po kardiovaskularni sistem, kičmu, zglobove, i organizam u celini. Zbog toga je poželjno da svakog vikenda posvetimo deo vremena rekreaciji, šetnji i jednodnevnim izletima u prirodu.

Bavljenje sportom, rekreacijom i aktivnostima u prirodi stvara zdraviju populaciju i srećnije građane, koji sa više optimizma i energije mogu da se uhvate u koštac sa svakodnevnim životnim problemima. Kretanje van grada je neophodno ne samo za fizičko zdravlje, već i za popravljanje raspoloženja i očuvanje duševnog mira.

U Srbiji, u vašoj blizini, ima mnogo lepih i pristupačnih mesta za odmor, u koja može brzo da se stigne i za koja nije potrebno veliko planiranje, pa zato na mnoga domaća odredišta može da se putuje tokom cele godine. Pokrenite se, upoznajte Srbiju!

Kako da organizujete zanimljiv odmor?

Nudimo vam predloge kako da sami organizujete zanimljive aranžmane u Srbiji. Svi predlozi predviđaju najmanje pet noćenja, kako biste se uklopili u uslove za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor. Naravno, ove predloge možete prilagoditi vašim željama i mogućnostima, a izvode se u sopstvenoj režiji:

Vaučeri za odmor u Srbiji

Podsećamo vas da proverite, da li ispunjavate uslove za besplatan vaučer za odmor u Srbiji u iznosu od 5.000 dinara. Za detaljno objašnjenje ove mogućnosti KLIKNITE OVDE.

Do sada je preko 200.000 građana putovalo uz pomoć vaučera za subvencionisani odmor. Iskoristite i vi svoje pravo!

Ukoliko se bavite turizmom i imate smeštajne kapacitete predstavite svoj ugostiteljski objekat građanima Srbije.

A ako želite da putujete, pronađite idealan smeštaj za odmor u Srbiji. KLIKNITE OVDE