Miljenik potrošača

Potrošači biraju najbolje brendove na srpskom tržištu

Danas, 10 januara, tačno u ponoć, počelo je glasanje u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji 2024„, u kojoj će potrošači po četvrti put dodeliti priznanja „Miljenik potrošača“ najboljim brendovima na tržištu Srbije, kao i priznanja „Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove, koja se ove godine dodeljuju po četrnaesti put. U okviru iste kampanje biće dodeljene i nagrade „Dobročinitelj“ za najodgovornije kompanije i organizacije u našoj zemlji.

Glasanje za nagradu „Miljenik potrošača“ vrši se na stranici:

https://najboljeusrbiji.com/glasanje-miljenik-potrosaca/

Priznanja „Miljenik potrošača“ dodeljuju se isključivo na osnovu glasova potrošača. Da bismo saznali kojim brendovima naši potrošači najviše veruju, svake godine sprovodimo istraživanje, koje se vrši na nivou čitave zemlje i u koje je uključeno 2.000 ispitanika. Anketiranje metodom „lice u lice“ vrši tim obučenih anketara.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu naći će se oko 1.500 brendova, a najviše 10 brendova će osvojiti ovo prestižno priznanje.

Glasanje će biti organizovano u dva kruga. U prvom krugu će glasati korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova će se plasirati u finale, gde će ih, u svakoj kategoriji, čekati po pet najbolje plasiranih brendova iz prošlogodišnje akcije. Finalno glasanje će biti obavljeno na terenu, širom Srbije.

Odluku o dobitnicima priznanja donose isključivo potrošači, jer kao krajnji korisnici, predstavljaju najkompetentniji i najstručniji žiri, koji će odrediti koji proizvodi i brendovi su najbolji na našem tržištu. Slušamo potrošače i gradimo uzajamno poverenje, jer budite sigurni, ako mi verujemo potrošačima i oni će verovati nama.

Pozivamo vas da posetite stranicu https://najboljeusrbiji.com/glasanje-miljenik-potrosaca/ i da glasate za svoje omiljene brendove na tržištu Srbije.