EMITT 2024: TOB-u nagrada za uspešan sajamski nastupEMITT 2024: TOB-u nagrada za uspešan sajamski nastup

Turističkoj organizaciji Beograda juče je uručena počasna nagrada za partnerstvo i dugogodiši nastup na sajmu EMITT u Istanbulu. Nagradu je direktoru TOB Miodragu Popoviću uručila direktorka sajma Haser Ajdin (Hacer Aydin).

„Turistička organizacija Beograda na ovom sajmu učestvuje jedanaest godina u kontinuitetu i zapažen je izlagač sa centralnom pozicijom čiji štand poseti veliki broj prvenstveno poslovnih, a zatim i individualnih posetilaca”, rekao je Miodrag Popović.

EMITT 2024 bio je izuzetno uspešan za srpsku privredu, koja je tokom četiri dana realizovala veliki broj sastanaka sa ino turoperatorima, postojećim i potencijalnim partnerima. Na zajedničkom štandu izlagalo je 25 učesnika, među kojima: Er Srbija, Turistička organizacija Srbije, Niša, Novog Pazara i Kraljeva, kao i Privredne komore Srbije i Vojvodine, zvanični partneri TOB na ovom tržištu.

EMITT 24 traje od 6. do 9. februara i mesto je susreta turističke privrede, destinacija, agencija, turoperatora, kupaca i individualnih posetilaca iz celog sveta.