Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Odmor u Srbiji Moja Srbija

Moja Srbija – Predstavite svoj ugostiteljski objekat

Pozivamo vas da predstavite svoj ugostiteljski objekat posetiocima portala MojaSrbija.rs

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Vlada Republike Srbije i za 2019. godinu predvidela sredstva za podelu 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji. S obzirom na činjenicu da su vaučeri tokom 2018. potrošeni brže nego ikada do sada, verujemo da će interesovanje za domaće turističke destinacije i tokom naredne godine nadmašiti sve prethodne rekorde.
Pozivamo vas da predstavite svoj ugostiteljski objekat našim čitaocima i da zajedno postignemo još bolje rezultate.

Paket Moja Srbija 2019 obuhvata:

Cena paketa za oglašavanje do 31. decembra 2019. godine iznosi svega:

  • 10.000,00 din za ugostitelje koji imaju do 10 ležajeva,
  • 15.000,00 din za ugostitelje koji imaju od 10 do 50 ležajeva,
  • 20.000,00 din za ugostitelje koji imaju preko 50 ležajeva.

Uputstvo za nove korisnike: Da biste naručili promotivni paket potrebno je da nam pošaljete popunjen FORMULAR i do 12 fotografija svog objekta i okoline, kao i da izvršite uplatu po odgovarajućem predračunu.

  • Predračun po kome možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima do 10 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2019-10.pdf.
  • Predračun po kome možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima od 10 do 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2019-50.pdf.
  • Predračun po kome možete izvršiti uplatu, ukoliko vaš objekat ima preko 50 ležajeva, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/moja-srbija-2019-preko50.pdf.
  • Formular, koji je potrebno da popunite, možete preuzeti na linku: www.MojaSrbija.rs/podaci-ms.doc.
  • Popunjen formular nam pošaljite ISKLJUČIVO na e-mail office@MojaSrbija.rs.
  • Uz formular nam dostavite i fotografije koje ćemo objaviti na Vašoj stranici. Maksimalan broj fotografija je 12, a najmanja potrebna rezolucija je 640x480px.
  • Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Možete nas kontaktirati na e-mail office@MojaSrbija.rs ili putem stranice KONTAKT.

Ukoliko ste već koristili paket Moja Srbija 2018 dovoljno je da izvršite odgovarajuću uplatu i da nas o tome obavestite mejlom.

Portal www.MojaSrbija.rs je jedan od najposećenijih portala u sferi domaćeg turizma. Tokom 2018. godine zabeležili smo oko 1.500.000 pregleda. Najveći procenat zahteva za vaučere dolazi preko stranice PREUZMITE SVOJ BESPLATAN VAUČER

Većinu posetilaca portala www.MojaSrbija.rs (preko 70%) čine građani koji su zainteresovani za odmor u Srbiji. Najviše njih dolazi preko Google pretraživača.

17 comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *