Zvezdara teatar

Zvezdara teatar: Repertoar za malo drugačiji decembar

Ovog malo drugačijeg decembra, Zvezdara teatar će organizovati predstave vikendima sa početkom u 12 časova. Na repertoaru su četiri predstave za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti onlajn, preko sajta pozorišta.

Prodaja ulaznica počinje u petak 4. decembra u podne.

Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića je 12. decembra, a dan kasnije vas čeka ekipa predstave Bajka o pozorištu, po tekstu Vladimira Đurđevića.

U nedelju, 20. decembra dvojac predstave Voz, Voja Brajović i Sergej Trifunović, vas vode u još jednu vožnju, poslednju u ovoj godini, a 26. decembra će vas ugostiti ekipa Večere budala.

Ni ove godine ne odustaje se od tradicionalne Večeri sa Matijom Bećkovićem uz malo prilagođen naslov Podne sa Matijom Bećkovićem. Matija će 27. decembra čitati svoje objavljene i neobjavljene stihove na sceni Danilo Bata Stojković. Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

U skladu sa svim preporučenim merama prevencije čini se sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, značiće da u što većem broju kupujete karte preko onlajn servisa, na linku https://bilet.zvezdarateatar.rs/repertoar.php#danas, kako bi izbegli čekanje u redovima ispred blagajne i olakšali svima da dođu do karata. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini, a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena petkom od 12 do 18 časova, a subotom i nedeljom od 10 do 12 časova.