Zvezdara teatar - repertoar za januar

Zvezdara teatar – repertoar za januar

Prodaja ulaznica za januarska izvođenja počela je u petak, 26. decembra

U novoj 2021. godini Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama koje će biti izvođene vikendima sa početkom u 12 časova. Ovog januara na repertoaru je šest predstava za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti onlajn preko sajta pozorišta.

Godina u Zvezdara teatru počeće predstavom Hipnoza jedne ljubavi Dušana Kovačevića, koja je na repertoaru 16. januara. Dan kasnije, 17. januara, na sceni Zvezdara teatra biće izvedena i predstava Tre sorele Stevana Koprivice.

Vikend nakon ovog rezervisan je za Ljubav u Savamali Ivana Lalića, koja se izvodi 23. januara i Bajku o pozorištu Vladimira Đurđevića, koja je na repertoaru 24. januara.

Osama-Kasaba u Njujorku Vladimira Kecmanovića biće odigrana 30. januara, a u nedelju 31. januara Večera budala Fransisa Vebera.

S obzirom na epidemiološku situaciju, publika je pozvana da u što većem broju kupuje karte preko onlajn servisa, na linku https://bilet.zvezdarateatar.rs/repertoar.php#danas, kako bi se izbegla čekanje u redovima ispred blagajne i olakšalo svima da dođu do karata. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini, a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena 26. i 27. decembra od 10 do 12 časova, potom od 28. do 30. decembra u periodu od 12 do 18 sati, a nakon praznične pauze biletarnica počinje sa radom u petak, 8. januara od 12 do 18 časova i tokom ovog meseca će raditi petkom od 12 do 18 časova i subotom i nedeljom od 10 do 12 časova.

Foto: Jakov Simović