Zvezdara teatar - repertoar za jun 2021.

Zvezdara teatar: Poslednji repertoar u ovoj sezoni

U ponedeljak, 24. maja, u 12 časova, počinje prodaja ulaznica

Jun je poslednji mesec u pozorišnoj sezoni 2020/21. kada će se na sceni Zvezdara teatra izvesti komadi koji će vas nasmejati, rasplakati, o kojima ćete pričati…

U dva termina, 19. i 23. juna će se igrati i najnovija predstava Zvezdara teatra „Berači snova” Vladimira Đurđevića, koja je od svoje premijere u martu izvedena skoro 10 puta.

Predstava „Tre sorele” Stevana Koprivice će biti izvedena u tri termina, 5, 6. i 12. juna, „Klaustrofobična komedija” Dušana Kovačevića 15. i 16. juna, a „Hipnoza jedne ljubavi” 17. i 18. juna.

Na repertoaru su i komedije „Pasivno pušenje”, „Bajka o pozorištu” i „Voz”, kome se uvek rado vraćate, a sezona će biti zatvorena predstavom „Osama-Kasaba u Njujorku”, koja će biti izvedena 25. juna.

Onlajn kupovina ulaznica preko sajta pozorišta je najjednostavnija i najlakša, a ukoliko niste u mogućnosti da do karata dođete na ovaj način, blagajna će do kraja maja raditi svakog radnog dana od 12 do 19.30 i dva sata pre početka svake predstave. U junu je radno vreme biletarnice petkom 12-19.30 i dva sata pre početka svake predstave.

Sve predstave tokom juna se igraju sa početkom od 19.30 časova.