Repertoar za april u Zvezdara Teatru

Zvezdara teatar: Počinje prodaja ulaznica za predstave sa aprilskog repertoara

Nova predstava Berači snova biće izvedena u čak četiri termina. Posle dužeg vremena gledaćemo i predstave FeliksLjubav u Savamali, Bajku o pozorištu, kao i predstavu Osama-Kasaba u Njujorku. Sve predstave biće izvedene sa početkom od 18.30 časova.

Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja marta raditi radnim danima od 12 do 18.30 i dva sata pre početka predstave.

Radno vreme blagajne u aprilu (do sledeće objave repertoara) biće petkom od 12 do 18.30 časova i dva sata pre početka svake predstave.

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne. Pratite društvne mreže pozorišta – Fejsbuk i Instagram, kao i sajt pozorišta na kojima se možete obavestiti o svim dešavanjima i promenama u pozorištu.

Foto: Nikola Vulekić