Zvezdara Teatar

Zvezdara teatar – februarski repertoar

Predstave Zvezdara teatra ponovo će biti izvođene u večernjem terminu i to od 18.30 časova. Hipnoza jedne ljubavi, Osama-Kasaba u Njujorku i Tre sorele imaće po dva izvođenja ovog meseca, pa je pravo vreme da petak i vikende rezervišete za odlazak u pozorište.

Na sceni Danilo Bata Stojković 5. i 6. februara biće odigrana Osama-Kasaba u Njujorku Vladimira Kecmanovića, vikend nakon toga 12. i 13. februara Tre sorele Stevana Koprivice, dok će Hipnoza jedne ljubavi Dušana Kovačevića biti izvedena 27. i 28. februara.

Voz Komarka Makartija, Bajka o pozorištu Vladimira Đurđevića, Ljubav u Savamali Ivana Lalića, Večera budala Frensisa Vebera i Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića su takođe na repertoaru u februaru.

Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja januara imati sledeće radno vreme:
Od 25. do 29. januara od 12 do 18 časova
31. januara od 10 do 12 časova
RADNO VREME BLAGAJNE U FEBRUARU (do sledeće objave repertoara):
Petkom od 12 do 18.30 časova
Subotom i nedeljom 16.30 do 18.30 časova  

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, u pozorište dođite pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.