ZLATAR – Zlatarski Zlatnik

Zlatarski Zlatnik

ZLATAR – Zlatarski Zlatnik

Zlatarski Zlatnik je smešten na najlepšem delu planine Zlatar. Zlatarski Zlatnik je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom

Kontakt:
Babića brdo bb, Zlatar, 31320 Nova Varoš
Tel: 033/261-55-00, 033/261-55-01
Mob: 060/623-7600
E-mail: zlatarskizlatnik@gmail.com
www.zlatarskizlatnik.rs

Vaučeri za odmor u Srbiji: NE

Opis

U jugozapadnoj Srbiji na magistralnom putu Beograd-Bar, smeštena je planina izuzetne lepote – Zlatar. Na njenim nepreglednim zelenim obroncima egzistuju mnogobrojne prirodne i antropegene turističke vrednosti koje su vekovima unazad odolevale ćudima prirode i ljudi.

Medju visokim, eteričnim četinarima, smestio se „Zlatnik“ ljudskom rukom iskovan. Zlatarski Zlatnik Vam pruža izuzetno udoban i kvalitetan smeštaj i ishranu uz visok nivo ljubaznosti i gostoprimstva. Za ljubitelje mirnijeg odmora tu su šumske staze za šetnju i opuštanje, a za one koji vole brži tempo, tereni za planinarenje, staže za adrenalinski biciklizam kao i Zlatarska jezera za splavarenje i rafting.

Zlatarski Zlatnik je smešten na najlepšem delu planine Zlatar. Zlatarski Zlatnik je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom.

U neposrednoj blizini nalazi se daleko poznat „Specijalni Rezervat Prirode Uvac“, u čijem sastavu se mogu obići staništa Beloglavog Supa, Zlatarska jezera, delovi Ušačkog pećinskog sistema (najdužeg u Srbiji), kao i neverovatni uklješteni meandri kao prirodna retkost.

Uz sve to, mi Vam nudimo raskoš i toplinu naseg „doma“, udobnost i komoditet naših soba, kao i raznovrsnost i kvalitet restorana i kaffe bara.

 

Sadržaj

  • Dvokrevetne sobe – da
  • Apartmani – da
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Restoran – da
  • Mogućnost ishrane – da
  • Parking – da
  • Poslovna sala – da
  • Vaučeri – NE

Galerija

Kontakt

Kontakt:

Babića brdo bb, Zlatar, 31320 Nova Varoš
Tel: 033/261-55-00, 033/261-55-01
Mob: 060/623-7600
E-mail: zlatarskizlatnik@gmail.com
www.zlatarskizlatnik.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

Pošaljite upit

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

 

2 comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *