Završen 19. Summer3p festival

Summer3p festival 2021

Završen 19. Summer3p festival

U nedelju, 25. jula, završen je 19. Summer3p, prožet jakim emocijama publike koja je željno iščekivala održavanje festivala.

Festival je počeo u petak, 23. jula, na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera, pod sloganom „Made IN Serbia”, a nakon festivala slogan bio mogao biti promenjen u „Pleši do sreće”.

Domaće DJ zvezde Marko Nastić i Lea Dobričić još jednom su pokazale svetski kvalitet, što je publika nagradila posebnom energijom i jakim emocijama. Celokupnoj fenomenalnoj amosferi doprineli su i odlični nastupi najboljih lokalnih DJ-eva: Neomodern, Ascaloon, uzbudljivi live act DJ Chrono i Bobby Shepherd na violini, DJ Denni i juče tokom Porodičnog dana – Andy Dee i Poison Charlie.

Tokom tri festivalska dana publika je uživala i uzela aktivno učešće u raznovrsnom radioničarskom programu, izložbama i performansima.

Posećenost 19. Summer3p festivala bila je na nivou godina pre pandemije, ali je na Porodičniom danu, održanom juče na prelepoj obali Palićkog jezera, zanimljivom kulturnom, sportskom i muzičkom programu prisustvovalo najviše roditelja sa decom do sada.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.