Zaječarsko pivo Moj izbor

Zaječarsko pivo omiljeno u Srbiji

Potrošači Srbije su drugu godinu za redom Zaječarsko pivo proglasili omiljenim pivom u Srbiji, u tradicionalnoj akciji „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda.

Priznanje “Moj izbor” jedino je u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine je Zaječarsko pivo među 18 pivskih brendova proglašeno omiljenim od strane čak dve hiljade anketiranih kupaca.

Prilikom uručenja priznanja, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, Jasmina Trijić, senior brend menadžer Zaječarskog piva, zahvalila je svima koji vole Zaječarsko pivo i koji su prepoznali i nagradili kvalitet ovog domaćeg brenda.

“Želim da se zahvalim organizatorima akcije „Moj izbor“ na ovom sjajnom načinu promocije domaćih proizvoda, koji nam pruža relevantnu povratnu poruku od potrošača – i pokazuje nam šta misle o našem proizvodu. Ponosni smo na to što je dve hiljade anketiranih kupaca među 18 pivskih brendova naše Zaječarsko proglasilo omiljenim. Ovo priznanje je za nas potvrda kvaliteta koji su potrošači prepoznali i nagradili, kako ove, tako i prošle godine. Zadovoljstvo potrošača, uz vrhunski kvalitet našeg brenda, je prioritet kompanije i trudićemo se da opravdamo to poverenje i u budućnosti”, izjavila je Jasmina Trijić.

Kampanju „Srbija ima kvalitet“ i dodelu priznanja „Moj izbor“ za omiljene domaće proizvode, brendove i kompanije, tradicionalno, svake godine organizuju udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda, uz podršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Zbog činjenice da se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, priznanje „Moj izbor“ danas predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja u srpskoj privredi.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’pivo_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]