Za malo keša mnogo opranog veša

Merix Henkel

Merix Max Effect

Ponekad se čini kao da svaka porodična avantura nosi sa sobom i gomilu prljavog veša, od blatnjavih fleka na kolenima mališana do mrlja od hrane na omiljenoj odeći. Na sreću, pomoć je pri ruci. Merix Max Effect se dodatno potrudio da unapredi formulu i ponudi rešenje za svačije potrebe kako bi odeća ostala besprekorno čista i očuvana nakon svakog pranja.

Merix Max Effect zahvaljujući snažnoj kombinaciji enzima, nudi maksimalnu efikasnost za veš, kao i mogućnost da opere čak i do 480 komada odeće sa pakovanjem od 20WL[1].

Imajući u vidu potrebe potrošača, Merix Max Effect je savršen spoj pristupačne cene i snažne formule koja je prilagodjena i kreirana kako za šareni, tako i za beli veš.

Sada možete da se opustite i bezbrižno uživate sa vašom porodicom u prirodi ne razmišljajući da li ćete nakon toga isprljanu odeću ponovo moći da učinite besprokorno čistom! Od sada i sa novom mirisnom notom Merix Poljskog cveća.

1 Potvrđeno od strane Henkel internog testiranja za jedan ciklus pranja, težine 3,5kg, koje sadrži 24 komada odeće, prema uputstvu za doziranje.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *