Vranjski polumaraton i maraton

Vranje maraton

Polumaraton i maraton za vikend u Vranju

Grad Vranje će 04. juna (nedelja) po prvi put biti domaćin ljubiteljima trčanja, u okviru sportske manifestacije Vranjski polumaraton i maraton. Za sada je prijavljeno oko 400 trkača, a trku će otvoriti naš olimpijski reprezentativac Anđelko Rističević.

Prema rečima organizatora, pored promovisanja zdravog načina života i razvijanja sportskog duha, cilj ovog događaja je i promovisanje turističke ponude Vranja, pa će posetioci na dan trke moći besplatno da posete Narodni muzej i Muzej kuću Bore Stankovića.

Trka je humanitarnog karaktera – sav novac od strane takmičara i sponzora biće uplaćen na namenske račune i biće korišćen za lečenje Vranjanca Marka Zlatanovića (polumaraton, maraton, polumaraton štafeta i maraton štafeta) i Vranjanke Miljane Ristić Stanković (trka zadovoljstva).

Pored navedenih disciplina, takmičari će moći da učestvuju i u trci sa kućnim ljubimcima (12:15) za koju se ne plaća učešće, a za prva tri takmičara obezbeđene su nagrade. U 12:30 na programu je Rolerijada, takođe sa besplatnom kotizacijom, a zainteresovani za učešće mogu se prijaviti i preuzeti startne brojeve u Info centru TO Vranje.

Organizatori: Atletski klub Vranjski maratonci i Turistička organizacija grada Vranja, pod pokroviteljstvom Grada Vranja.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *