Valjevska pivara Moj izbor 2016

Priznanje „Moj izbor 2015“ za podršku Krosu RTS-a dobila je Valjevska pivara

Kros RTS-а, koji je ove godine obeležio 25 godinа postojаnjа, nаjmаsovnijа je sportskа mаnifestаcijа u Evropi, u kojoj je ove godine učestvovаlo oko 500 hiljаdа predškolаcа, osnovаcа, srednjoškolаcа i seniorа-trkаčа iz zemlje i inostrаnstvа. Manifestacija je veoma znаčаjna zа prаvilаn i sveobuhvаtan rаzvoj mlаdih.
Naglašavamo da je predlog za nagradu „Moj izbor“ za generalnog sponzora Krosa RTS-a stigao upravo od Organizacionog odbora manifestacije.

Valjevska pivara”, jedina pivara u zapadnoj Srbiji, osnovana je daleke 1860. godine. Od zanatske radnje za ručno pravljenje piva i drvenih bačvi postepenim razvojem prerasla je u industrijsko postrojenje, koje je devedesetih godina XX veka bilo u vrhu domaćih proizvođača. Pogodna lokacija (na rubu grada, izolovana od zagađenja), izvorska voda u blizini fabrike i korišćenje kvalitetnih sirovina omogućili su proizvodnju izvanrednog piva. Tokom decenija proizvodnje “Valjevsko pivo” je zadržalo jedinstvenost i prepoznatljivost, a “Valjevska pivara“ osvojila preko 30 zlatnih medalja na domaćim i evropskim sajmovima. Zahvaljujući doslednosti u tehnološkom procesu, velikom angažovanju zaposlenih i menadžmenta, “Valjevska pivara” je odolela brojnim ekonomskim iskušenjima i danas posluje kao akcionarsko društvo u vlasništvu Republike Srbije. Poslednje tri godine ima kontinuirani rast proizvodnje i prodaje i sve veće poverenje potrošača, koji prepoznaju kvalitet “Valjevskog piva”. To poverenje kompanija uzvraća lokalnoj zajednici kroz podršku kulturnim, umetničkim, humanitarnim, sportskim i drugim događajima, a sve je prisutnija na brojnim tradicionalnim i novim manifestacijama širom Srbije. Jedna od njih je i najmasovnija sportska priredba u Srbiji, Kros RTS-a, kroz koji su u poslednje dve godine organizatori i “Valjevska pivara” ostvarili odličnu saradnju. Društveno odgovorno poslovanje jedna je od karakteristika “Valjevske pivare” danas.

Više informacija o priznanju „Moj izbor“ i ovogodišnjim dobitnicima možete pronaći na sajtu:
www.MojIzbor.rs

————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]