USPEŠNA PROMOCIJA BEOGRADA U BRATISLAVI

Bratislava

USPEŠNA PROMOCIJA BEOGRADA U BRATISLAVI

Turistička organizacija Beograda je 9. i 10. jula organizovala prvu promociju Beograda u Bratislavi kako bi predstavila našu prestonicu kao turističku destinaciju slovačkom turističkom tržištu.

Uz folkolorni program, mini predstave i nastup orkestra nacinalne muzike, u pešačkoj zoni u centru Bratislave brojni građani i turisti imali su prilike da upoznaju turističku ponudu našeg grada. Prezentacija je obogaćena sadržajima koji su predstavile turističke organizacije Niša, Novog Sada i Vojvodine, kao i Galerija Babka iz Kovačice.

U saradnji sa Ambasadom Republike Srbije, u prostorijama Ambasade sinoć je održana konferencija za medije i poslovni susreti sa turoperatorima iz Slovačke. Gostima se obratio zamenik direktora TOB, Slobodan Unković, predstaviviši okosnice turističke ponude Beograda. Usledio je prigodan kulturno umetnički program, kao i izložba naivnog slikarstva iz Kovačice. Među planiranim aktivnostima je i organizacija studijskog putovanja za novinare i agente iz Slovačke u septembru mesecu koje će biti realizovano u saradnji sa TO Niš, Novi Sad i Vojvodina.

Posle uspešno realizovanih poslovnih aktivnosti u Bratislavi promotivna kampanja se narednih dana nastavlja u gradu Martin u Slovačkoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *