SOKOBANJA – Vila Čair

Vila Čair Sokobanja

Nedaleko od centralnog banjskog šetališta (170m) ispod centralnog banjskog parka pored teniskih terena hotela ”Zdravljak”, nalazi se smeštajni objekat Vila Čair sa ukupno 29 ležaja.

Kontakt podaci:
tel: 018-880-100, 018-880-988
mob: 063-81-54-200, 069-80-14-999
e-mail: vilacair@gmail.com
www.vilacair-sokobanja.com
POŠALJITE UPIT ZA CENU ILI REZERVACIJU

VAUČER: DA

Opis:

AKCIJA od 15. oktobra – petodnevni odmor samo za vrednost vaučera!

 

Nedaleko od centralnog banjskog šetališta (170m) ispod centralnog banjskog parka pored teniskih terena hotela ”Zdravljak”, nalazi se smeštajni objekat Vila Čair sa ukupno 29 ležaja. Objekat je opremljen modernim nameštajem, a smeštajni kapaciteti su podeljeni na četiri apartmana, tri studija i jedna soba. Apartmani su opremljeni svim potrebnim sredstvima za prijatan i nesmetan boravak naših gostiju. Sadrže kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijama, prijatne spavaće sobe i dnevni boravak, kupatila, kablovsku televiziju, bežični internet itd…

 

Takodje u svim studijima postoje kuhinje i kupatila u sklopu smeštajne jedinice, a u sobi sa sopstvenim kupatilom rešo kuhinja. U sklopu vile je WELLNES STUDIO u kome gosti vile imaju mogućnost popusta za korišćenje usluga hidromasaže, Relaks masaže (ručne) kao i za bazene Sokoterme. Ispred objekta vile nalazi se prelepo dvorište sa parkingom. Ljubazno osoblje naše vile kao i sam ambijent celokupnog smeštaja, ostavlja prijatne nezaboravne utiske našim gostima. Ugodan i prijatan boravak, želi Vam Vila Čair Sokobanja.

 

KLIKNITE OVDE ZA DETALJNIJE INFORMACIJE

 

POŠALJITE UPIT ZA CENU ILI REZERVACIJU