U bioskope je stigla Čudesna Žena 1984

Čudesna Žena 1984

U BIOSKOPE JE STIGLA ČUDESNA ŽENA 1984

Najiščekivaniji film sezone od četvrtka u bioskopima

Nakon višemesečnog čekanja, jedan od najvećih blokbastera svih vremena, stiže u bioskope taman uoči novogodišnjih praznika i to u 4DX i 3D bioskopskim formatima.

Fantastična Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena. I ovaj nastavak je režirala Pati Dženkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. 

Radi se o potpuno novom ostvaranju Čudesne Žene. Sudbina  sveta je ponovo u opasnosti, a Gal Gadot će morati da skupi svu svoju mudrost, snagu i hrabrost kako bi spasila čovečanstvo od okruženja koje je sam čovek stvorio. 

Zanimljivost sa snimanja je da su žene na setu morale da savladaju poligon sa preprekama, pokažu svoje gimnastičke veštine i prođu plivački test kako bi postale Amazonke u filmu.

Ovo nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kome je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. 

Sa rediteljkom Peti Dženkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati i Krisa PajnaKristen Vig kao Barbara (Čita), Pedra PaskalaRobina Rajta i Koni Nilsen.

Ulaznice za film Wonder Woman 1984 su već u prodaji na blagajnama bioskopa ili online, a film možete da pogledate u najprestižnijim 4DX, 3D i 2D bioskopskim formatima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *