Trojka iz bloka na Kalemegdanu

Trojka iz bloka

Ove subote humanitarni košarkaški turnir TROJKA IZ BLOKA po 35. put u sezoni

Sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki Trojka iz bloka organizuje centralni turnir šeste sezone. 35. turnir u sezoni 2017. biće održan na Kalemegdanu u subotu, 2. septembra, na košarkaškim terenima KK Partizan, sa početkom u 19 časova. Simbolična donacija za učešće na turniru iznosiće 300 dinara. Pored toga, sredstva za pomoć socijalno ugroženim višedetnim porodicama se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni broj 7763 (cena poruke je 100 dinara za sve mreže).

Projekat Trojka iz bloka www.trojkaizbloka.org je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora i donatora. Centralni turnir u sezoni već četiri godine održava se na beogradskoj tvrđavi, a specijalni gosti u subotu biće legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, mladi glumac u usponu Predrag Vasić, poznatiji kao Mali Stanoje, jedan od najboljih svetskih košarkaških fristajlera Nemanja Triki Blažić, popularni reperi iz grupe Tehacela familija, plesni klubovi, sportska društva i mnogi drugi gosti iznenađenja.

Od 2005. godine, pod sloganom „Deca su naša budućnost“, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je preko 2 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje više od 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu www.srbizasrbe.org i fejsbuk stranici www.facebook.com/srbizasrbe organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.