Šta leči u psihoanalitičkoj terapiji?

Predavanje prof.dr Nevenke Tadić 24. maja na Kolarcu

Predavač prof.dr Nevenka Tadić, neuropsihijatar, održaće na Kolarcu seriju predavanja na temu psihoanalize i psihoterapije. Prvo predavanje pod nazivom Šta leči u psihoanalitičkoj terapiji – osećajno biće održano u sredu, 24. maja od 19.30 u Maloj sali Kolarčeve zadužbine.

Preostala dva predavanja, Šta leči u psihoanalitičkoj psihoterapiji – saznajno i Ličnost psihoterapeuta zakazana su za 31. maj, odnosno 7. jun.

Predavač će razmatrati stara, ali i danas aktuelna pitanja o značaju osećajnih iskustava, odnosa između pacijenta i psihoterapeuta, procesa mišljenja, saznanja i osvešćenja u menjanju unutrašnjeg prostora pacijenta i prilagođavanju spoljašnjim okolnostima. Odgovori na ova i druga pitanja psihoterapije savremenog pacijenta i danas su protivurečni, nedorečeni i nukaju na dalja istraživanja.

Prof. dr Nevenka Tadić, dečji psihijatar i psihoanalitički psihoterapeut, jedna je od vodećih edukatora u oblasti psihoanalitičke psihoterapije u Srbiji. Napisala je prvi udžbenik iz oblasti psihopatologije dece i mladih i niz knjiga iz oblasti psihoanalitičke psihoterapije.


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *